![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
na usb 2.0 mam tylko hdd (40gb seagate) - dziala MIODZIO... wiec nagrywarka tez powinna - inna sprawa ze usb20 to jeszcze droga zabawka
sam zakupie dvd usb20 jak zejdzie ponizej 1.4tys - czyli za jakies 3 miesiace - akurat po wakacjach bede mial troche zarobionych pieniedzy - do tego czasu plyty CDR zdrozeja na tyle ze bedzie sie oplacalo kupowac dvdr...
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ja polece LG gce8520b ... nowy firmware i smigasz ...
do litkow nic nie mam bo nie uzywałem
|
|
|
#18 | |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
Napisalem, ze przemilcze (czyli nie wypowidzialem sie ), poniewaz sam takowej nie posiadam ani nie posiadalem, a to co wiem o nagrywarkach LG wynioslem tylko z forum.
|
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
sorry za głupie pytanie, ale nie jestem pewien Cytat:
to może zrobić jesienią 'warszawski klub zakupowy'? kupimy w hurtowni kilka sztuk, to dobrą cenę wytargujemy. |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
![]() |
o aspi do usb nie mam pojecia - nie mam takiego czegos...
klub zakupowy? moze z plytami przejdzie - ale dvdr bedzie szlo po przetargu... ![]() ps. jak tam plytki? ile do wziecia?
|
|
|
|
#21 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
źle zrozumiałem. Myślałem, że wg. Ciebie są po prostu takie do bani, że przemilczysz itp. Sorki z mojej strony.I taka postawa właśnie mi się podoba, o niej właśnie pisałem.
|
|
|
|
#22 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
W sumie to co napisalem wzesniej moglo sie wydac dwuznaczne, wiec wyszlo jak wyszlo
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
LG GCE8520B i wszystko.
___________________________ Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ramu, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
a JA MAM Lg-GCE8520b i jest COOL . Narazie zadnego probleu nie mialem i nawte udalo mi sie wypalic plytki 870MB wiec gra i tanczy.Overburning i Mt.rainer bez problemu wiec polecam !
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To jeszcze ja spytam:
Mam mozliwosc zakupu Yamahy F1 pod USB 2.0 za ok 700. Myslicie ze lepiej wejsc w ten interes czy w wakacje jak troche sprzet potanieje kupic nagrywarke DVD (wtedy to pewnie wewnetrzna i pewnie ten model LG) |
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Odpowiedzieć mozna tylko w ten sposób: czy warto mieć F1, czy jest to nagrywarka dużo lepsza od innych? F1 jest co najmniej OK, a model zewnętrzny jest bardzo ładnie i solidnie wykonany (nie mam, ale widziałem). Wziąłbym F1
|
||
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
tak swwoja droga to widzialem jeszcze jedna Yamahe F1
w media markt w Wawie na Gorczewskiej - kosztowala chyba 649 wersja box
|
|
|
#29 |
|
![]() |
owszem - i nawet sie jej przygladalem - ale stwierdzilem - fanatyzm to nie ja... i kupilem sobie rower
, sluchawki do discmana i zgrzewke steffla... (tak, rower jest szajsowaty - ale w sumie po gorach nie jezdze...)pawelblue - poczekaj na dvdr... f1 nie jest duzo lepsza od np. liteona - poza magia nazwy i dobra reklama oferuje pare bledow (brak obslugi c2, brak narzedzia typu wses, kontrowersyjny amqr (sa testy odsluchowe stawiajace te technologie w marnym swietle)) - kupujac teraz f1 przeplacisz a w sumie nic poza 'feelem' nie zyskasz dvdr i tak ci bedzie kiedys potrzebny, plyty caly czas tanieja - a zapewniam ze to wygoda...
|
|
![]() |
|
|