![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#46 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
No tak... a jakby temat zostal zamkniety to bylaby mowa o ciagotach dyktatorskich i cenzurze. Jak sie nie obrocic to posladki z tylu.
Fakt odbieglismy od zasadniczego tematu wiec moze przeniesc ta dyskusje na offtopic? Bo jakos nie wierze ze do wlasciwego tematu powrocimy... PS Zawsze jestescie tak zasadniczo nastawieni? PS2 : Obaj nie wniesliscie niczego konkretnego ani do jednej ani do drugiej dyskusji - wychodzi ze wasza inwencja skonczyla sie na uszczypliwych uwagach...
Rozmowa dwóch ślepych koni: Stary, startujesz jutro w Wielkiej Pardubickiej? Nie widze żadnych przeszkód... GG 773442 Ostatnio zmieniany przez Plemnik : 27.03.2003 o godz. 19:08 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
widze ze jestes kontestatorem - piekna to postawa - ale chyba trzeba soba cos reprezentowac zeby tylko innych objezdzac... takie male 3 grosze tak robie sie brutalny - i chyba czas najwyzszy ps. pare razy juz prosilem zeby osoby ktore maja 'waty' do tego co robie raczyly mi je poslac/przedstawic - jak widac uwazaja ze sa ponad to i tak sobie od czasu do czasu jak tchorze partyzantke uprawiaja - bawi mnie to troche a troche irytuje - bo 'jesli nie ma problemow, to NIE ma problemow' - a jesli sa to gadac otwarcie albo siedziec cicho
![]() |
![]() |
#48 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Sid nie denerwuj sie. Tak to bywa jak ktos nie dorosl do uzytkowania komputera.
|
![]() |
![]() |
#49 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.03.2003
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Wydaje mi się, że w kilku postach (w tym także w moim) padły konkretne argumenty, ale nikt za Ciebie nie podejmie decyzji - sam musisz rozważyć, które wady/zalety są dla Ciebie istotniejsze... Chyba że oczekiwałeś takich krótkich jednoznacznych odpowiedzi, jakie też padły, ale zostały skasowane przez Moderatora...
|
![]() |
![]() |
#51 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja Ci odpowiem tak: mam LG i to w dodatku krytykowane combo i nie mogę mu nic zarzucić, jestem naprawdę zadowolony, pewnych rzeczy to combo nie obsługuje, ale o tym wiedziałem przed zakupem i jest ok - akceptuję to. Ma ten napęd wiele miłych cech.
A LiteOny znam głównie z opinii innych i wygląda mi na to, że LiteOn stawia na maksymalną wydajność, wykorzystywanie wszystkich technik poządanych przez użytkowników a także trwałość, solidność i to wszystko za niewielką cenę. Jeśli w ciemno to kupowałbym teraz LiteOna, a LG to tylko wtedy gdybym wiedział, że konkretnie na jakimś modelu mi zależy. Jeśli potrzebne Ci DVD, a nie masz, to kup sobie combo LG, są bardzo dobre i niedrogie. W 2003 roku to nie jest zły wybór - technologia została opracowana. Ostatnio zmieniany przez pali : 28.03.2003 o godz. 00:12 |
![]() |
![]() |
#52 | |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 | |