![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
ani bana nie moge nikomu dac ani skasowac konta i moze i dobrze ze nie moge
![]() koles jest gowniarz i to jeszcze nieobyty w sieci ale Wy takze pojechaliscie pozniej ze slownictwem wiec ... sadze ze koles juz sie tu nie pojawi a jak sie pojawi to na pewno nie uzyska pomocy - przynajmniej ode mnie
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
trzeba tylko zapamietac radoskur nie ma odpowiedzi
ale na bank gosc wejdzie ( jesli juz nie jest ) pod inna xsywka i po zawodach
#18 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
tak już jest ten świat zbudowany... smutne ale prawdziwe, nie każdy jest wychowany na tyle by mógł funkcjonować w społeczeństwie, tak jak nie każda nagrywarka kopsa SD 2.51.xx
![]()
#19 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
Ja jestem bywalcem ( a raczej głównie czytelnikiem) tego forum od około miesiąca, ale pierwszy raz spotkałem się z tak niskim poziomem inteligencji jak Twój. Jest jeszcze jedna opcja, która może ewentualnie tłumaczyć Twoją postawę - a mianowicie: masz 13-14 lat, brzydkich słów nauczyłeś się od kolegów z podwórka (albo od rodziców) i do tego od niedawna masz bliższy kontakt z internetem. Proponuję Ci zabawę na Mirc ( bez obrazy dla użytkowników tego softu). Tam będziesz mógł porzucac mięsem do swoich rówieśników (tj. osób w wieku zbliżonym do Twojego). A za powiedzmy 4 do 5 lat, jak Ci się już znudzi i zrozumiesz czym jest 'szacunek' do drugiej osoby, ponownie zajrzysz na to forum i może wtedy będziesz miał cos więcej do powiedzenia. Pozdrawiam (ale nie Ciebie radoskur). TOMMYx |
|
![]() |
#21 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
TommyX, dobry pomysl, ale na ircnecie, to go szybko @ 'skrócą i wyrzucą', no chyba że zaloży wlasny #. Lepsze do tego celu są (Boże co za okropny neologizm) czaty, na wp, czy jakiejs innej interii... tyle
![]()
#22 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
eheh ja mam 14 lat i co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Gość
|
Cytat:
Pozdrawiam. TOMMYx |
|
![]() |
#24 | |
Gość
|
Cytat:
A z takim poziomem inteligencji jak jego, nie wiem, czy uda mu się założyć kanał, już nie wspominając o konfiguracji połączenia, etc... ![]() Pozdrawiam. TOMMYx |
|
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2002
![]() |
Ja mam LG 8320 i bios w ver 1.01. Właśnie zamierzałem na 8400 zamienic ale nie darady bo bym musial wersje 1.02 miec - przynajmniej sposobem opisywanym na tej stronce. Obecnie jade na win xp z włączonym DMA dla nagrywarki i jest o niebo lepiej niż w PIO4. Myśle że zostane mimo wszystko przy tym co mam
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Wracając do tematu
Mam podobny problem, nagrywarka wypala mi wolniej niż powinna. Zmieniałem potem biosy i nic nie pomogło Obecnie mam bios z LG40 1.02. DMA mam włączone, podłączona jest na oddzielnym pasku. Mam Asusa P3B-F, HDD 7200obr. PIII 500, 256RAM i Win Me. Czemu to nie chce gadać jak należy? Próbowałem nagrywać na nośnikach x40 i x24 i wszystko lipa. 40stki nagrywała z prędkością 24 a 24rki z prędkością 16. Dzisiaj palę na Esperanzach x24 i każdą wypala mi z inną prędkością. Czy może być tak, że nagrywarka ma uszkodzony system rozpoznawania indexu prędkości płyty (czy jak to się tam nazywa)? Czy może to być też kwestia słabego zasilacza w kompie?
#27 | ||
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
A tak wogóle to dajmy sobie spokój z uwagami na jego temat. Bo to też może być zamierzone przez niego. Pozdrawia ThanatoS |
||
![]() |
![]() |
#28 | |||
Gość
|
Cytat:
Apropos dyskusji na temat radokur-a, juz dawno zostala zakonczona, ostatnia uwaga na jego temat zostala wyslana 8 czerwca, a dzisiaj mamy 17-ty :-) ;-) |
|||
![]() |
#29 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Cytat:
Pozniej wgralem 1.02 od 40x i wszystko dziala jak trzeba. Uzywam plyt Princo48x, na nich 710MB nagrywa sie 3min10sek(poprzednio przed przerobka trwalo to 3min50sek). Odczyt rowniez jest poprawny i srednia dla calej plyty w CDSpeed wynosi ok 31x. Nie probowalem tak, ale bycmoze da sie wgrac 1.02 od 40x bezposrednio w miejsce 1.01 32x.
![]() |
|
|