![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
poszukajcie po jakis stronach - ustalcie na priv co i jak - nastepne posty - bede widzial bardzo niemilo...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Witam
Jak juz jestesmy przy LG to mam dwa pytania: 1. Czy znacie jakies biosy do 8480B robione przez inne firmy niz LG np. tam nie wiem Nec albo IeBieM ktore moglbym wgrac do mojej 8480B? 2. Przerobilem sobie swoje LG (j.w.) na 52 24 52 wie ktos jak sie "odrabia" spowrotem na 48 16 48? Mam chip Atmela uzywalem tych programow z LG-Hitachi co sa dostepne (byl tu nawet link) i sa pod Win. Pytam sie bo nagrywarka tak mi pieprzy plyty (nagrywa przy okazji tyle bledow ze nie chce nic ich czytac poozniej) ze chetnie bym ja wywalil przez okno (a barany w serwisie nie wierza i jeszcze pobrali 24 zl za nieuzasadniona usterke - jak ktos jest tu z serwisu LG to niech wie ze mam go tam gdzie jest ciemno u murzyna!!!). Aha przy okazji domyslacie sie jakies jest moje zdanie o LG. To jest SYF i badziew. Ludzie nie kupujcie tego nawet jakbyscie mieli ja o 50 zl taniej kupic niz inne firmy!!! Znajomy ma cd rom lg pol roku temu kupil, wiekszosc (duza wiekszosc) plyt czyta do polowy (jak cos kopiuje) i wogle nie widzi plyt ktore Teac normalnie widzi... Jesli uwazacie ze jest to (moj) blad w uzytkowaniu (jak tu wczesniej przeczytalem takie zdanie kogos) to ja chetnie sprzedam moj sprzet (LG 8480B) od reki. Moje ogloszenie w dziale "sprzedam kupie itd...". |
![]() |
![]() |
|
|