![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Arab'ski
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() |
forum jest po prostu genialne!!!!!!!
szybkość ładowania zachwyca nawet mnie (modemowca, ale już niedługo ![]() szkoda tylko, że mój status to teraz "junior member" ![]() brzmi troche głupio, ale nic to ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Ja jednak zdecydowanie wolę stare!!! Jakoś tu przytulnie i wogóle........ ciepło. A tam jak w nowym pustym domu. Zimno, sterylnie i tak jakoś ... STRASZNIE!!!
|
![]() |
#18 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Zmiany są potrzebne, bo jak wiadomo ludzie zaczynają się nudzić, a nowe choć nie oznacza lepsze, często bywa lepsze od starego.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
![]() ![]() Udało mi się zamieścić jak dotąd jedną odpowiedź i to wszystko ![]() ![]() Oczywiście próbowałem w otwarym dziale "Opinie n/t forum" Profil i inne ustawienia funkconują prawidłowo. EDIT: Problem już rozwiązany to porostu po kilku zmianach w profilu należało wykonac aktywację przez E-mail ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
Fajne, musze stwierdzic po dlugiej nieobecnosci ze fajnie sie dzieje
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2001
![]() |
Stare Forum jest bardzo fajne, ladne i IMHO niczego mu nie brakuje. Bardzo mi sie podoba. Nie widze sensu przesiadania sie na nowe.
Pozdrawiam QLogic |
![]() |
![]() |
#22 |
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
A mi się podoba nowe forum tylko szkoda że większość rzeczy trzeba przenosić ręcznie (kota musiałem sobie też przyprowadzić) jakieś nowe hasła ale jest tam ładnie
#23 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
moze jakas sonda ?- czy to jest juz przesądzone ?
|
![]() |
![]() |
#24 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
raczej juz przesadzone - po prostu ultra board na ktorym stoi to forum jest juz przestarzaly i nie ma zadnego wsparcia technicznego, nie rozwiaj sie - wiaze sie to ze zniknieciem tworcow UB
a po drugie na pewno wiekszosc osob zwlaszcza na modemie zauwazylo jak stare forum muli - zanim sie cos zaladuje to czasami nawet ja na stalym laczu sie niecierpliwie no i chyba najwazniejsza rzecz dla Miska - obecna forma forum bardzo obciaza serwer dlatego tez nowe forum jest koniecznoscia ale mysle ze po jakims czasie nowe forum przestanie byc nowe i po prostu stanie sie naszym forum pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow
![]() |
#25 | |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Powiem tyle: niestety przesiadka jest koniecznoscia ze wzgledu na obciazenie serwera jakie generuje obecne forum - w innym przypadku nawet bym sobie glowy nie zawracal z przenosinami.... Dokladamy wszelkich staran, zeby nowe bylo jak najbardziej podobne do starego
![]() ![]() Jest tez alternatywa - ktos musialby przepisac UB na php ![]() ![]() Pozdrawiam Misiek4 |
![]() |
![]() |
|
|