Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.11.2002, 20:25   #16
Pawel_k
User

Data rejestracji: 25.09.2002
Pawel_k zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: szczerze

Cytat:
mqy napisa***322;(a)
(...)Forum po to jest aby sie pytac i odpowiadac!!
(...)
tego nikt niekwestionuje, problem lezy w tym ze 90% ludzi zamiast uzyc opcji szukaj albo chociarz przejzenia ostatnio poruszanych tematow wali nowy topic ktory na lamach forum zosal juz wczesniej parokrotnie przewalkowany w kazda mozliwa strone i wtedy
Cytat:
(...)denerwujace jest czytanie non stop mam problem, szczegolnie gdy rozwiazanie tego prblemu tkwi dwa posty nizej.
wiesz rozumiem ze trzeba byc wyrozumialym dla innych ludzi ale wyrozumialosc tez ma swoje granice.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.11.2002, 20:30   #17
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
....Z drugiej strony ja osobiscie nie lubie sie blaznic glupim pytaniem
Dlatego właśnie ludziska zakładają sobie po dwa konta
1.Aby udawać "ważniaka"
2.Aby zadawać proste pytania i otrzymać odpowiedzi aby tylko póżniej zalogować się na konto ważniaka i innym odpowiadać podobnymi odpowiedziami co się dostało na koncie "lamera"
_____________jesli ktoś coś z tego zrozumiał , radze wyciągnąć z tego wnioski_________________________
tomgoo jest offline  
Stary 24.11.2002, 23:39   #18
piotrs00
Bywalec

Data rejestracji: 24.07.2002
piotrs00 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
cybered napisa***322;(a)

Jacy Wy wszyscy jestescie madrzy.Chyba kazdy z Was sie w czepku urodzil i wszystkie rozumy pozjadal.Jak wam sie nie chce odpisywac to nie odpisujcie, przeciez nikt Was nie przymusza.
Poto powstalo forum aby ludziom pomoc a nie utrudniac zycie.
Nikt sie nie madrzy - prawda jest okrutna. Ludzie zamiast wysilic rozum i skorzystac z gotowych narzedzi od razu bez zastanowienia rzucaja pytanie na forum. Zobaczysz sam - najwyzej za 2-3 tygodnie pojawi sie nastepny "nieszczesliwy posiadacz zepsutego Lite-Ona" ktory zada identyczne pytanie, watek sie rozwinie znowu itd. Ma to jakis sens?
Forum jest po to by pomagac, ale rowniez po to by ludzi uczyc pewnych rzeczy - chocby tego ze w sieci jest duzo informacji i ze mozna je znalezc.
A to czy ktos odpisuje na forum czy nie to jest jego dobra wola. Nikt nie ma obowiazku odpowiadac na pytania - to jest grzecznosc ktora ten ktos innym wyswiadcza. Zatem takiemu kto odpowiada nalezy sie szacunek a nie zlosliwosci.
Pozdrawiam wszystkich
Piotrek
piotrs00 jest offline  
Stary 25.11.2002, 08:27   #19
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pytania - głupie czy niegłupie - nieważne jeżeli mamy problem i nie możemy go rozwiązać. Ale zanim zadamy pytanie postarajmy się trochę pomyśleć lub zadać trudu aby problem rozwiązać.
Problem rozwiązany na podstawie łatwych pytań i łatwych odpowiedzi nie zostaje długo w naszej pamięci, natomiast rozwiązny samodzielnie lub prawie samodzielnie przynosi satysfakcję i realne, długotrwałe doświadczenie.
paput2000 jest offline  
Stary 25.11.2002, 23:12   #20
Glover
Bywalec

Data rejestracji: 18.09.2002
Glover w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LiteON rulez!

Fakt: LiteON robi świetne i - niestety - niedoceniane jeszcze często nagrywarki. Użycie funkcji SZUKAJ jest ok, ale ja miałem do czynienia z nagrywarkami już dawno, a mój LT48125W zaskoczył mnie: miałem wadliwy EGZEMPLARZ. Chwilowo w zastępstwe dostałem 40125S (też świetna!), a dostanę (dopłata 30 zł) 52246S. Ale fakt, że mój LT48125W miał wadę świadczy, że przypadki chodzą po ludziach i trzeba o tym pisać.:cool:

... and Beer for All!
Glover jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: