Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.01.2003, 21:32   #1
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To wtedy wyjdzie MeegaPost.
ThanatoS jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.01.2003, 21:44   #2
/||\aster
Gość

Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Powiem szczerze. LG to teraz masowka. Litek to teraz lepszy wybor.
A liteon nie jest masowka, ale co to ma do rzeczy

Z tych dwoch firm to nie bralbym ani jednej ani drugiej bierz Asusa ale tylko w ver. BOX^_^

P.S. do modow

Moze sklejcie te wszystkie tematy lg vs reszta swiata i przyklejcie go gdzies na jakis tydzien, moze sie wtedy uspokoi

Stary 13.01.2003, 22:01   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
A ja uwazam, ze teraz juz nie ma zlych napedow. Fakt, slyszy sie ostatnimi czasu, co zreszta widac takze na forum, o problemach z LG, ale przeciez nie dotyczy to wszystkich egzemplarzy i jest tez gwarancja. A ona jest po to, zeby zle dzialajacy sprzet wymieniac. Osobiscie mam Lite-ona (48x) i jestem z niego bardzo zadowolony, ale mam kolegow, ktorzy maja LG i tez nie maja powodow do narzekan. Po przeczytaniu poprzednich postow pewnie juz nie masz watpliwosci i kupisz Lite-ona. Ja zrobilbym podobnie, ale kupno LG to rowniez nie bylby zly wybor.
andrzejj9 jest offline  
Stary 13.01.2003, 22:13   #4
/||\aster
Gość

Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
A ja uwazam, ze teraz juz nie ma zlych napedow.

Z tym sie nie zgodze , kiedys byly pancerne napedy nie takie jak teraz. Wiekszosc z plastikowymi "diodami", kiedys byly zupelnie inne lepsze byly robione lepiej, dokladniej wszystkie firmy sie staraly a nie teraz taki shit odstawiaja (firmy = wszystkie nie wazne czy teac lg czy plex i inne takie)Wiem ze niektore napedy maja teraz szklana optyke, ale reszta staje i tak pod znakiem zapytania

Cytat:

Fakt, slyszy sie ostatnimi czasu, co zreszta widac takze na forum, o problemach z LG, ale przeciez nie dotyczy to wszystkich egzemplarzy i jest tez gwarancja. A ona jest po to, zeby zle dzialajacy sprzet wymieniac. Osobiscie mam Lite-ona (48x) i jestem z niego bardzo zadowolony, ale mam kolegow, ktorzy maja LG i tez nie maja powodow do narzekan. Po przeczytaniu poprzednich postow pewnie juz nie masz watpliwosci i kupisz Lite-ona. Ja zrobilbym podobnie, ale kupno LG to rowniez nie bylby zly wybor.

Co do reszty to sie z toba zgodze

Stary 14.01.2003, 01:23   #5
buka
Bywalec

Data rejestracji: 14.11.2002
buka w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
liteona nieznam ja posiadam lg 8481b pali bezblednie jedynie to do plytek jest wybredna jednak mi to jednak nie przeszkadza bo czsami wolniej ale bezbledow zawsze
buka jest offline  
Stary 15.01.2003, 02:39   #6
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: nagrywarka

Cytat:
dareks napisa***322;(a)
Jaką kupić? LG czy Liteon 48x24x48 ?
mnie sie wlasnie zepsul lg fakt ze moze go troszke przegrzalem bo mam go od polowy wrzesnia 2002 a dzis jest polowa stycznia a padl mi 2 dni temu a nagralem na nim prawie 480 plytek choc nie wydaje mi sie to az tak duzo wiec ja bym wybral LITE ON'a
Zelea jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: