![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2005
![]() |
witam, mam nastepujacy problem. Moja nagrywarka to LG (nie nzam dokladnego modelu) 32/10/40. Mam nastepujacy problem ze prubowałem juz przez akzdy program nagrac plytke z predkoscia 4x
kazdy program= nero 6.6.0.1 najnowszyy clon alkohol 120% no i w kazdym z tych programow nie moge wybrac predkosci 4x. Czy jest jakis sposob aby moc nagrac audio CD z predkoscia 4x ?? Z gory dzieki za odpowiedz !! Pozdrawiam !! edit: chciałbym powiedziec jeszcze ze nie znalazłem zadawalajacej odpowiedzi na forum, moze jeszcze jedna pozyteczna informacja, ciagle chce mi nagrywac z najnizsza predkoscia 8x/12x jak zejsc do 4x albo 2x. ??
Ostatnio zmieniany przez bazz : 22.06.2005 o godz. 23:37 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
To pal x16.
Tak z ciekawości dlaczego chcesz CD plić x4 ? to nie DVD.
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
siema czolgista dzieki za odpowiedz
musze plic CD z 4x bo mam takie stare radio i mi nei czyta z szybciej nagrana sciezka Albo to taki stary laser albo juz roche zajechany. Jak wczesniej miałem starsza nagrywarke 8/4/32 to moglem nagrac 4x a teraz nic Moze jeszcze jakies sugestie ??
|
|
|
|
|
#4 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na tej nagrywarce nie nagrasz 4x ani wolniej. Ograniczenie sprzetowe i nie pomoze zadna zmiana firmware.
Co do problemu z odtwarzaniem szybciej nagranych plyt, to probuj na roznych plytach, powinienes znalezc jakies ktore beda sie czytac. Polecam raczej lepsze firmowe plytki, chociaz nie jest to 100% regula. Inne wyjscie to kupic inna nagryware, sa takie ktore umozliwiaja nagranie 4x. |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
ehhh szkoda ze nie ma zadnego prostego sposobu, ja wlasnie wymysliłem wczoraj jak nagrac plytke, jezeli da rade to dzis poinformuje mojsposob
Chodz jest on dosc czasochlonny. Chcialbym jeszcze dac mala koretke wczoraj do mojej wypowiedzi, clon nagrywa z predkoscia nawet 1x Ale jakwiecie trzeba koniecznie miec obraz plytki zeby nagrac audio bo z dysku nie mozna przezucac !! Pozdrawiam !!
|
|
|
|
|
#6 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Jeżeli spawara nie umożliwia takich prędkości to niestety nie uda Ci sie tak wypalić płytki
|
|
![]() |
|
|