![]() |
faktem jest,ze umnie powyzej 40x spawarka LG wyje jak syreny alarmowe podczas nalotu bombowego,ale kto wypala z taka predkoscia?!? :)
poza tym jest to najlepszy naped pod wzgledem korekcji bledow (i nie mowie o testach tylko o autopsji!) mialem juz aopeny, toshiby, nawet liteona (za ktorym nie przepadam)... i lg z porysowaniami wszelakimi najlepiej se radzi zabezpieczenia wszystkie czyta (nawet wbrew pozorom key2audio), jedynie meczy siec dlugo z laserlockiem - ale go juz sie nie uzywa, bo to nie ta epoka ;) |
sam sie zastanawiam nad kupnem nowej spawary i chwilowo wybor jest na LiteOn
jesli palisz malo to kazda spawara spelni twoje oczekiwania z moich obserwacji niestety LG odspadl (mialem go na kilka dni pozyczonego) - dla mnie za glosna (przy predkosci 32x i w gore) i za ciepla (przy 20 plycie z rzedu zaczolem obawiac sie o kompa i przerwalem spawanie), ale palil naprawde ladnie |
nagrywarka=>jaką polecacie?
przyznam się, ze mam kociokwik w glowie:
musze kupic nagrywarke. Ale jaką ?.... moze polecicie jakies cudo, ktore obsługuje DAO RAW, CD-TEXT, Overburning, BurnProof i w ogole jest dobra w nagrywaniu zabezpieczonych cdrom-ow. A do tego jest na poziomie, powiedzmy okolo 200 zł. Nigdy nie interesowalem sie nagrywarkami i mam klopot juz przy wyborze firmy. LG ? Cos innego. Jesli powpisujecie tutaj swoje cenne uwagi, to zrobi sie moze jakis sensowny przegląd rad od praktykow. dzieki, c. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |