![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Calodobowy... hmmmm, niezla mysl - to najbardziej mi sie podoba
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Taka, co by potrafiła każdą, nawet zupełnie badziewiastą płytę nagrać z maksymalną prędkością do maksymalnej pojemności tak, żeby była potem czytelna w dowolnym napędzie, nawet jak się lakier złuszczy albo utleni...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idealna dla mnie:
- wbudowany zmieniacz na minimum 1000 nagranych CD/CDRW; do kupienia dostępne dodatkowe moduły na kolejny 1000 - zasobniki na czyste płyty, osobno CD i CDRW - dla klientów w promocji CD za darmo, tylko CDRW płatne (jak czarny wosk w pewnych drukarkach, zapomniałem nazwy) - czas dostępu do CD <1s - to wszystko oczywiście w bezgłośnej, wolnostojącej, estetycznej obudowie podłączanej do PC jakimś interfejsem hot-plug o wydajnym transferze - w nagrywarce niezalezny OS sterujący doskonałą bazą danych SQL, o nagranych płytach; na kompie klient bazy (graficzny i tekstowy, do wyboru) w wersjach dla win, mac i unix/linux; także klient działający w przeglądarce www; ssl; cały soft oczywiscie open source - programy do nagrywania w wersjach dla różnych OS, można je załadować z pamięci nagrywarki przez ftp (klienta bazy również z ftp nagrywarki) - możliwość kopiowania płyt bez komputera, o ile można w ten sposób automatycznie obejść zabezpieczenia - wbudowany wysokiej jakości moduł odtwarzania CD Audio, własne wyjścia optyczne i inne, działający bez kompa ( a moze i wzmacniacz + głośniki, czemu nie) - drukowanie po zewnętrznej stronie płyty na życzenie, odpowiedni soft graficzny czeka na ftp - powyższymi wszystkimi funkcjami można oczywiście sterować z kompa lub poprzez wbudowany, kolorowy, dotykowy LCD nagrywarki Obsługa wszystkich formatów, pomysłów. itd jest oczywista. Zresztą sam moduł nagrywajacy jest w wymiennej kieszeni - producent zapewnia upgrade w przypadku, gdy okaże się, że powstało coś przydatnego. Drukowanie okładek do pudełek poprzez to cudo byłoby już przesadą. Mozna to zrobić na normalnej drukarce, chociaż... bo ja wiem ![]() Cena poniżej 1000 pln, no dobra, dolarów ,ale to ze wzmacniaczem i głośnikami. Ja bym kupił.... |
|
|
|
|
#34 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pali, a gdzie serwis?
|
|
|
#35 | |
|
Թ
Stara Miedza Minus
Cytat:
Nie chicalem czekać, p....ąłem tym modem o ścianę, to zaczął działać, naprawdę, polecam! ![]() Sorry za OT, obiecuję, że to ostatni raz (w tym tygodniu )
Ostatnio zmieniany przez pali : 08.04.2003 o godz. 18:08 |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
widze ze moie posty sa czytane tak sobie - ael to nic
a co do tepsy - mam neo plus - i faktycznie mialem sciecie z monterami - ale przestalem klac na facetow z infolini jak wybadalem ze monterzy czy tzw Pion Sieci ti zupelnie niezalezna struktura tepsy - nie majaca nic wspolnego z tymi ludzmi z infolini czy od Neo+ - po tym szokuacym odkryciu wzialem sie do rzeczy i zdobywszy telefon (prywatny - bylem wkur#$%) do szefa monterow sprawe jakos pchnalem - od tamtego czasu Neo dziala cud miod jak to zwykle bywa - wszystko jest pieknie dopoki sie cos nie zacznie psuc
|
|
|
#37 |
|
Թ
czytam, czytam dokładnie, ale mam ostatnio dużą nieprzychylność do wszelkich A, B, C i D. Czym estetyczniejsze te numerki, tym większa złośc mnie chwyta
![]() Też mam telefon do monterów - inaczej nigdy by mi tego nie założyli. Tylko nie chce mi się z nimi umawiać, poza tym ogólnie to dobrze działa. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2002
![]() |
Cytat:
Max speed to 121x (4 lasery od odczytu/zapisu ![]() ![]() )
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Թ
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.10.2002
![]() |
to pisz dokładnie o jakie CD ci chodzi
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Թ
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
ale ty pali to masz u mnie 1 miejsce za pomysł w kategorii "Nagrywarka Marzeń" P.S. Przydałby się jeszcze pilot zdalnego sterowania z małym wyświetlaczem, który informował by o postępie w nagrywaniu. Ogólnie to chłopaki pomysły są i to niezłe-no z kilku firm by się stworzyło taką nagryware. Może kiedyś w przyszłości.............
|
|
|
#43 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Dozuc jeszcze autmatatyczne pakowanie nagranych plyt (do wyboru) w:
- koperty - pudelka zwykle - pudelka Slim - lub do szafy (taka szafa przemyslowa) czyli naszego magazynu ![]() .. a dla wysylajacych plyty dodatkowo: - pakowanie w koperty i adresowanie
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
#44 | |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
No i obowiązkowo powinna komunikować się z użytkownikiem ludzkim głosem. (Jakimś kobiecym
)
|
|
|
![]() |
|
|