![]() |
Palarka marzeń:
-na bank musi być cicha -dorzywotnia gwarancja -serwis przychodzi do domu po 5 min od zatelefonowania do nich -wbudowane kodeki Divx i Xvid (żeby było mżna oglądać na TV) -może pracować jako odtwarzacz mp3 (zasilany baterią od zegarka) i ma pracować przez 24 h bez wymiany baterii -w czasie wgrywania nowego firmwara (oczywiście sama to robi) i jak zabraknie prądu napęd nadal pracuje niezawodnie -sama kupuje płyty w e-sklepach to chyba @ll napewno coś dojdzie do listy :) |
Cytat:
|
No i obowiązkowo powinna komunikować się z użytkownikiem ludzkim głosem. (Jakimś kobiecym :D :D :D )
|
Cytat:
|
Dozuc jeszcze autmatatyczne pakowanie nagranych plyt (do wyboru) w:
- koperty - pudelka zwykle - pudelka Slim - lub do szafy (taka szafa przemyslowa) czyli naszego magazynu :> .. a dla wysylajacych plyty dodatkowo: - pakowanie w koperty i adresowanie :D |
Cytat:
:wow: ale ty pali to masz u mnie 1 miejsce za pomysł w kategorii "Nagrywarka Marzeń" :) P.S. Przydałby się jeszcze pilot zdalnego sterowania z małym wyświetlaczem, który informował by o postępie w nagrywaniu. Ogólnie to chłopaki pomysły są i to niezłe-no z kilku firm by się stworzyło taką nagryware. Może kiedyś w przyszłości............. |
Cytat:
|
to pisz dokładnie o jakie CD ci chodzi ;p;p;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czytam, czytam dokładnie, ale mam ostatnio dużą nieprzychylność do wszelkich A, B, C i D. Czym estetyczniejsze te numerki, tym większa złośc mnie chwyta :)
Też mam telefon do monterów - inaczej nigdy by mi tego nie założyli. Tylko nie chce mi się z nimi umawiać, poza tym ogólnie to dobrze działa. |
widze ze moie posty sa czytane tak sobie - ael to nic
a co do tepsy - mam neo plus - i faktycznie mialem sciecie z monterami - ale przestalem klac na facetow z infolini jak wybadalem ze monterzy czy tzw Pion Sieci ti zupelnie niezalezna struktura tepsy - nie majaca nic wspolnego z tymi ludzmi z infolini czy od Neo+ - po tym szokuacym odkryciu wzialem sie do rzeczy i zdobywszy telefon (prywatny - bylem wkur#$%) do szefa monterow sprawe jakos pchnalem - od tamtego czasu Neo dziala cud miod jak to zwykle bywa - wszystko jest pieknie dopoki sie cos nie zacznie psuc :( |
Stara Miedza Minus
Cytat:
Nie chicalem czekać, p....ąłem tym modem o ścianę, to zaczął działać, naprawdę, polecam! ;) Sorry za OT, obiecuję, że to ostatni raz (w tym tygodniu :)) |
pali, a gdzie serwis? :)
|
Idealna dla mnie:
- wbudowany zmieniacz na minimum 1000 nagranych CD/CDRW; do kupienia dostępne dodatkowe moduły na kolejny 1000 - zasobniki na czyste płyty, osobno CD i CDRW - dla klientów w promocji CD za darmo, tylko CDRW płatne (jak czarny wosk w pewnych drukarkach, zapomniałem nazwy) - czas dostępu do CD <1s - to wszystko oczywiście w bezgłośnej, wolnostojącej, estetycznej obudowie podłączanej do PC jakimś interfejsem hot-plug o wydajnym transferze - w nagrywarce niezalezny OS sterujący doskonałą bazą danych SQL, o nagranych płytach; na kompie klient bazy (graficzny i tekstowy, do wyboru) w wersjach dla win, mac i unix/linux; także klient działający w przeglądarce www; ssl; cały soft oczywiscie open source - programy do nagrywania w wersjach dla różnych OS, można je załadować z pamięci nagrywarki przez ftp (klienta bazy również z ftp nagrywarki) - możliwość kopiowania płyt bez komputera, o ile można w ten sposób automatycznie obejść zabezpieczenia - wbudowany wysokiej jakości moduł odtwarzania CD Audio, własne wyjścia optyczne i inne, działający bez kompa ( a moze i wzmacniacz + głośniki, czemu nie) - drukowanie po zewnętrznej stronie płyty na życzenie, odpowiedni soft graficzny czeka na ftp - powyższymi wszystkimi funkcjami można oczywiście sterować z kompa lub poprzez wbudowany, kolorowy, dotykowy LCD nagrywarki Obsługa wszystkich formatów, pomysłów. itd jest oczywista. Zresztą sam moduł nagrywajacy jest w wymiennej kieszeni - producent zapewnia upgrade w przypadku, gdy okaże się, że powstało coś przydatnego. Drukowanie okładek do pudełek poprzez to cudo byłoby już przesadą. Mozna to zrobić na normalnej drukarce, chociaż... bo ja wiem :) Cena poniżej 1000 pln, no dobra, dolarów ,ale to ze wzmacniaczem i głośnikami. Ja bym kupił.... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:31. |