Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.03.2003, 11:01   #16
Voytek
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 30.12.2002
Voytek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Nagrywarka mi stuka

Cytat:
Makthom napisa***322;(a)
Nie wiem dlaczego ale pod koniec nagrywania płyt (prawie 100%) (akoss 48x) zaczyna mi stukać nagrywarka i czas nagrywania wydłuża się nawet o 1,5-2 minuty w porównaniu do normalnego tempa. Wyraźnie dochodzą ciche stuknięcia. Takie coś to słyszę pierwszy raz w życiu. Nie zawsze tak jest ale jak już chwyci to trzyma aż kompa nie zresetuje albo wyłącze. Co dziwniejsze płyty nagrane są dobrze.
Co jest grane?
Zaczynam się bać, moja nagrywarka to LiteOn 52246s, Winxp, z systemem problemów nie mam.
Baaaardzo proszę o jakieś sugestie...
.....Mialem ten sam problem przy tej same nagrywarce... te cholerne stuki i to dziwne przy Platinum.Zmienilem na Akoss , MediaStore i stukac przestalo....
dam sobie reke uciac ze to wina plytek8)
Voytek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.03.2003, 11:33   #17
Makthom
Bywalec

Data rejestracji: 25.12.2002
Makthom w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
No tak, ale na Platiniumach mi nie stukała, czasem tylko jak się nagrała płyta to mniej więcej w 99% nie chciała już czytać, no i jak taka płyta się nagrała to następne były tak samo. Stuka mi zaś na Akosach, kupię sobie jescze jakieś lepsze i zobaczę. Myślę, że Akossy są troszkę lżejsze od innych, tak mi się przynajmniej na oko wydaje. Jak będę miał czas to ją może zareklamuje, ale dopiero w kwietniu.
Makthom jest offline  
Stary 14.03.2003, 11:38   #18
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
LUUUUDZIE najtansze plytki nie sa najlepsze dolozcie pare groszy kupcie cos lepszego :chytry: (chodzi o nosnik). Nawet jak robicie to dla innych (wypalanko ) to przewaznie troche maja lepsza jakosc 8)

Twoje uprawnienia: