![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2003
![]() |
Czy warto??
Jestem nowicjuszem w tych sprawach wiec mam ptanko!!!. Mam zamiar kupić nagrywarke LiteOn LTR 48246S.Czy jest dobra?? ,a może w jest coś lepszego w tym przedziale cenowym.
Z góry dzięki za podpowiedź!!!!!!!!!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Odpowiedz moze byc jedna:
jak tylko cie spotkam - zamorduje!!!!!!! PS: dlaczego? Przeczytaj "przyklejone"! |
![]() |
#4 |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Dokladnie! Bardzo dobry wybor.
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Czy warto??
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
Czyzby juz tak bardzo denerwowaly Cie takie posty ![]() Niema co sie zloscic przeciez 2 od gory post Sida jest Liteon vs costam costam ![]() ![]() A tak serio to z tym sie niewygra nawet jak bedziemy udzielac idiotycznych odpowiedzi ![]() Do Tomciapalucha: poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie we wczesniejszych postach (opcja szukaj). Poczytaj i wyciagnij wnioski sam ![]() BTW piszesz "czy jest dobra??" Do czego?? jako spawarka, cd-rom, wysuwana podstawka pod piwo ![]() ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#9 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Hymm.. to moze w takim razie cos takiego na takie posty ?
![]()
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
![]() |
![]() |
#10 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Liteon jest ok
![]()
#11 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.01.2003
![]() |
![]()
Najpierw dziękuje wszystkim Tym, co odpowiedzieli na moje pytanie
![]() ![]() Pozdrawiam . ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Eh.. poprostu sie tu niektorzy denerwuja, jak postaja nowe topiki o ktorych juz byla wielokrotnie mowa. Dlatego najpierw przeszukaj forum, poczytaj dopiero sie pytaj. NAwet admimi takie ogloszenie dali na samej gorze. wiec nie dziw sie ze sie niektorzy denerwuja. Bo wlasnie skorzystanie z Szukania jest zalecane wlasnie NOWYM osoba na forum.
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Qrcze!
Wystraszylem TomciaPalucha! Bede teraz mial wyrzuty sumienia! Od tego sie robia guzy! Qrde, co ja narobilem! Wow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Kitty loves Agit! =^_^=
![]() |
Jak tego nie wytrzymasz nerwowo poszukaj dobrego psychiatry. Idz sie predko wyspowiadaj, porob dobre uczynki i wogole zyj w zgodzie z natura.. ^_^
![]() |
![]() |
|
|