![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
Acha, i ani jednej ryski.
8)
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
16 - MP3 18 - Star Trek Voyager 10 - Star Trek - filmy 8 - puste, nie używane 1 - Mafia CD3 1 - MS Plus XP & WTC Video 1 - programy (squadanka) 2 - do różnych testów 4 - KaZaA Downloads 3 - Classic Old Games Archive
|
|
|
#3 | |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
:-D
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ZiP a nie lepiej za te same pieniadze fundnac sobie 80Gb dysk? - bo z tego co pamietam jestes szczesliwym posiadaczem 10gb...
|
|
|
#6 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Ma chyba 2 x 10 i raz 40 ! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 02.09.2002
![]() |
Cytat:
Więc powiedz mi czemu ? BASSE IN YOUR FACE |
|
|
|
|
|
#8 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... bo ZiP lubi być ORYGINALNY ot, co.
|
|
#9 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Gry oraz MP3 mam posortowane alfabetycznie, tak więc gdy dojdzie coś nowego, to staram się to upchnąć na odpowiedniej płycie. ST Voy - robię napisy do wszystkich odcinków, jak będę miał wszystkie, to nagram je na CD-R. ST filmy - również jestem w trakcie przygotowywania napisów. KaZaA Downloads - niedokończone pliki, które zamierzam w bliżej nieokreślonej przyszłości pościągać do końca. Classic Old Games Archive - muszę powybierać z tych trzech płyt te gry, których nie mam - resztę wywalę. Programy - co chwilę dodaję coś nowego, np. nowe Nero albo DetonatorXP. Mafia - czekam, aż się ściągną pozostałe dwie płyty. Plus XP - nagram na CD-R wraz ze Service Pack 1 PL (XP), którego jednak jeszcze nie ma. World Trade Center Video - nie wiem, po co mi to. Płyty do testów - to wiadomo. Mam jeszcze kilkadziesiąt Akossów CD-RW, które jednak do nagrywania się nie nadają. Jest jak jest, ale porządek musi być!
Dysk mam 10 GB - teraz czekam, aż stanieją dyski o pojemności 160 GB, wtedy kupię sobie ze dwa i połącze w RAID.
|
|
#10 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Mam coś dla Ciebie ! http://www.wdc.com/products/products.asp?DriveID=38 200 GB 8 mb cache i 7200rpm powinno Ci wystarczyć ! |
|
|
![]() |
|
|