![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
no to jestem powalony. Ja tu sie doszukuje jakis super haczykow, a ty piszesz ,ze to cd-extra.
Z tego wniosek- najpierw material obejrzec, a potem doszukiwac sie haczykow producentow plyt. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.12.2001
![]() |
Opis kopiowania Shakiry
Witam
udalo mi sie wykonac kopie plyty Shakiry 1. mam cd-rom TEAC x40 (flashowany) 2. ripowalem CD DAE - do pobrania z cdrinfo 3. najpierw odpalilem ripera, ustawilem inny naped nniz TEAC a pozniej umiescilem plyte w napedzie 4. zmienilem naped na teac x40 w riperku i zobaczylem wszystkie sciezki wraz z cd-text 5. zapiosalem wave na dysku i potem spalilem CDRwin juz bez zabezpieczenia ... PS nagrywarka yamaha 6416S oraz ASUSx32 wiedzaly sie na tej plycie
#18 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Cytat:
wypalać. TO POWINNO DZIAŁAŚ NA CD-ROMACH.BO MOŻE NIEDŁUGO ZACZNA ZABEZPIECZAĆ DVD. Rozumie pozyczyc i zgrać. Bo do kompa to juz lepiej zassać MP3 , i po kłopocie. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Musimy poczekać jak rozegra sprawę PHILIPS bardzo dokładnie przeczytałem ostatni artukuł o tym w Chipie, chodzi oto że kupując oryginalną płytkę mamy prawo do robienia kopi na własny użytek - no właśnie PHILIPS wkurzył się bo taką właśnie kopią na własny użytek jest przegranie audio do przenośnych odtwarzaczy MP3 , a z niektórymi płytkami nie można tego dokonać ... poczekamy zobaczymy, wspomnę tylko ze jednym z sugerowanych rozwiazań było wprowadzenie sprzedarzy dwóch wersji tej samej płyty z zabzpieczeniem i bez !!!!!!!!! a drugim rozwiązanie zabezpieczenie czasowe tzn płyta nie dałaby się skopiować przed ustalona datą / jak by się ją znało to nie problem przestawić w WINDOWSIE nie / |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Chociaż z drugiej strony gdyby każdą plytke można by było bez problemu przegrać to to forum moglo by nie istniec.
PRZECIEŻ WSZYSCY LUBIĄ WYZWANIA. A jakie człowiek ma zadowolenie po spedzeniu połowy dnia i zniszczeniu 5 płytek ,żeby zrobić kopie tej jednej jedynej ![]() ![]() Pozdrowienia dla hurtowych wypalaczy. ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Witam ! W sumie to Masz rację a próby proponuję robić na RW taniej wyjdzie !!! 8) :-D 8) :-D |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Bywalec
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Re: Nie można słuchaćmuzyki na PC ????? !!!!!
Cytat:
a po cholere kupowac oryginalne plyty o dobrej jakosci jak sie ich ma zamiar sluchac na CDROMIE w kompie i nie wykorzystac dobrej jakosci nagrania, strata pieniedzy, wydajesz ok 50-60zl na oryginalne plyty a nie stac cie np odtwazracz CD ![]() |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Prawdziwy Shider ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
PHILIPS tak szybko sie nieda bo rok temu wypuscil wiezyczki i inne uzadzenia audio ktore potrafia odtwarzac MP3. A to MP3 tzreba przeciez przeciez przygotowac i wypalic wlasnie na PC-cie
#24 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Hmm, wszystkie Audio Cd, ktore krzaczyly mi w jakis sposob winde
kopiowalem w czystym dosie WinDaciem dosowym.Do tej pory nie bylo takiej, ktora by nie przeszla tej kuracji.
|
|