![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
![]() |
Cytat:
2. Jeśli dalej będą różnice, to ustaw Litkowi większą prędkość i sprawdź. 3. Może Twoja wieża nie lubi tak szybkiego nagrywania, jak x8 ? 4. Każdy napęd jest inny, więc całkiem możliwe, że trochę inaczej się nagra. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
Cytat:
Ad 1. Mozna pod Feurio nagrywac obrazy z EAC ![]() Ad 2. Z wieksza predkoscia juz probowalem ![]() Ad 3. Wieza to JVC ona wogole nie za wiele rzeczy lubi, ale ja lubie jej dzwiek. W razie czego moge niby podlaczyc zewnetrzny odtwarzacz CD - mam taki stary Sony CDP-S41 ma juz 10 lat, ale jest killerem czyta wszystko ![]() Dzieki:o
![]() |
#33 |
Pilot oblatywacz
![]() |
A ha stestowalem ostatnio MPO HI Space Metal CD
i jestem zadowolony:-D Bardzo ladnie sie na nich audio nagrywa. Tylko jakies drogie sa troche ![]() Niestety odwiedzilem kopiera i jak spytalem o ULP to byli co najmniej zdziwieni. A na gielde nie dam chyba rady w tym tygodniu ![]()
#34 |
![]() |
No, MPO zawsze robiło przyzwoite płytki, dla TDK na przykład.
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.10.2002
![]() |
o ile mi wiadomow to te Veratim wcale nie są nowe bo na giełdzie przy ulicy Batorego są już od jakieś trzech tygoni Verbetuimy z indeksem 40x !
|
![]() |
![]() |
#36 |
Gość
|
Re: Nowe Verbatimy !
Cena - tyle, co Pastel. U mnie po 2 zł.
P.S. Płytki x24 to szajs od CMC. Nie polecam. [/B][/QUOTE] To drogo ![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2000
![]() |
A ja dziś kupiłem 50 szt. na szpindlu Verbatimów Datalife 40x 700MB za 66,49 zł. Nagrałem właśnie 4 szt. bezproblemowo i czytają się też bezproblemowo. Nagrywarka Lite-ON 40125W firmware WS09.
Kupiłem je w Selgros Cash & Carry. Reorder Number 43335 CDR Media Code Identifier 1.63: ATIP: 97m 17s 06f Disc Manufacturer: Moser Baer India Ltd. Reflective layer: Dye (Short strategy; e.g. Phthalocyanine) Media type: CD-Recordable Recording Speeds: min. unknown - max. unknown nominal Capacity: 702.83MB (79m 59s 74f / LBA: 359849) SMARTBURN v2.1 Disc Type, Material = CD-R, Phthalocyanine ATIP Lead-in = 97m 17s 06f Norminal Capacity = 702.83MB (79m 59s 74f) Disc Manufacturer maybe = MoserBaer,India SMART-BURN Speed Limit = 40X Inna strona z info o Verbatimkach: http://www.verbatim-europe.com/produ...ical/cdr.shtml |
![]() |
![]() |
#38 | |
Bywalec
Data rejestracji: 18.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Pilot oblatywacz
![]() |
Dzieki Marius za rade z Feurio! - sprowokowala mnie do przyjrzenia sie temu programowi. Swietnie, ze mozna w nim nagrywac obrazy - bardzo mnie to cieszy
![]() A propos verbatimow DL - nie lubie ich - a Moser Baer India robi tez ceram guardy (emtec) - nie z bardzo ufam ![]() Chyba przerzuce sie na HI Space - wiadomo przynajmniej gdzie robia.
#40 |
![]() |
@ Sprężyn : DataLife x32 są od Taiyo Yuden i spokojnie możesz je kupować, są supersolidne
![]() @ Skrzat : Moser Baer przy Taiyo Yuden to jak Trabant przy Mercedesie, niestety... ![]() @ Yorik : jeszcze Multi Media Masters And Machinary (szajs). A UltraLife Plus wyglądają dokładnie tak, jak DLP, tylko napis jest Ultra zamiast Data. I fizycznie są znacznie solidniejsze ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2002
![]() |
[QUOTE]Marius_The_Mad napisa***322;(a)
[B]@ Sprężyn : DataLife x32 są od Taiyo Yuden i spokojnie możesz je kupować, są supersolidne ![]() Yeah ! Wlasnie dzisiaj kupilem (1.80zl/szt.) 50 szt. Bede palil... bede palil 8) |
![]() |
![]() |
|
|