Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.11.2002, 22:39   #1
djsaint
Bywalec

Data rejestracji: 22.01.2002
djsaint zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sluchaj, Przede wszystkim Operation Flashpoint i dodatek Resistance nie jest skierowany do wszystich graczy. Jesli wolisz Quake'a i inne Unreale to nie jest gra tego typu. Nie kazdemu musi sie ona podobac. Mowisz o Wolfie, to znaczy, ze wolisz proste shootery. To jest troszke bardziej skomplikowane niz poprostu strzelanie. Kolega -Sid -The-Rat=> i ja mamy inny gust. Ta gierka jest bardziej zaawansowana. Wymaga wiecej myslenia niz jakis kichowaty Wolf. Wolfenstein wymiatal, ale w wesji Wolfenstein3d, czego pewnie nie widziales... Takze chyba nie ma o czy mowic.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.11.2002, 10:49   #2
Karqs
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 31.10.2002
Karqs w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zainstalowalem pirata OF:CWC i dzialal normalnie. Jednak chcialem ta gierke miec na potem a nie mialem plytki wiec spakowalem zainstalowaną na dysku gre i nagralem na plytke. Jka myslicie bedzie dzialac jak ja rozpakuje na dysk? Nie chce mi sie sprawdzac bo mam jeszcze zainstalowaną wersje na dyku. Dodam ze po reinstalce wina zainstalowana gra dzialala, jednak nie gralem dlugo.
Karqs jest offline  
Stary 21.11.2002, 12:59   #3
Kebalog
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.11.2002
Kebalog w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pirat OFP to wersja 1.0. Może udało ci się zdobyć 1.20 - teraz jest już 1.85 . Wolfstein... coz - jeśli ktoś lubi proste nawalanki, pozbawione taktyki, z apteczkami dodającymi zdrowia, pancerzami i laserami, chroniącymi przed tysiącem pocisków - kwestia gustu - w OFP 1 strzał i cóż... Od OFP już żadna gra mnie po prostu nie oderwie. Battlefiled przykuł moją uwagę na 20 minut, Wolfstein na 10...

Sid, Djk - Dzięki bardzo - Kazaa już zassiewa CLONa w wersji 4

PS. Gracie na serwerkach? Pod jakimi nickami?

Ostatnio zmieniany przez Kebalog : 21.11.2002 o godz. 13:04
Kebalog jest offline  
Stary 21.11.2002, 16:49   #4
mati1700
Wymiatacz

Data rejestracji: 17.07.2002
mati1700 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
djsaint napisa***322;(a)
Sluchaj, Przede wszystkim Operation Flashpoint i dodatek Resistance nie jest skierowany do wszystich graczy. Jesli wolisz Quake'a i inne Unreale to nie jest gra tego typu. Nie kazdemu musi sie ona podobac. Mowisz o Wolfie, to znaczy, ze wolisz proste shootery. To jest troszke bardziej skomplikowane niz poprostu strzelanie. Kolega -Sid -The-Rat=> i ja mamy inny gust. Ta gierka jest bardziej zaawansowana. Wymaga wiecej myslenia niz jakis kichowaty Wolf. Wolfenstein wymiatal, ale w wesji Wolfenstein3d, czego pewnie nie widziales... Takze chyba nie ma o czy mowic.
Po pierwsze grałem w oba wolfy.Po drugie wolf to nie jest taki banalny shooter.Są misje ,które wcale nie jest tak łatwo przejść.Po trzecie ja nie lubię Queja
Stary 21.11.2002, 21:13   #5
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
na serwerkach juz nie gram - teraz noce zarywam czym innym (ostatnio projektem wzmacniacza audio o h<0.03.. i ciagle nie dziala

gralem na Topgunie - kilka CTF i tyle - zabily mnie pingi (ok 500)

gram po lanie z kumplem - tokarew w dlon i kto lepiej strzela w biegu...
snajpowianie z biodra...

granatem go!...

kto kogo rozwali jeepem (trzebe delikwenta wepchnac na drzewo - ianczej ponosisz straty)

a tak poza tym genialne podchody w miescie

a singiel i tak est the best!
Stary 21.11.2002, 21:17   #6
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
mati1700 napisa***322;(a)

Po pierwsze grałem w oba wolfy.Po drugie wolf to nie jest taki banalny shooter.Są misje ,które wcale nie jest tak łatwo przejść.Po trzecie ja nie lubię Queja
to dobrze - bo OF to Quake do minus pierwszej, to gra gdzie nei ma nawet klawisza do podskoku, gdzie nie da sie przeladowac broni w biegu, gdzie nie ma celwnika a gdy biegniesz mozez rownie dobrze strzelic sobie w noge jak i w przeciwnika, gdzie kule maja predkosc i snajperka jest cholernie trudna w obsludze, gdzie mozesz wsiac we wszysko co ma kola (co nei zanczy ze sam bez zalogi poprowadzisz czolg), gdzie slonce rusza sie po niebie, gdzie mozesz poruszac sie wedlug gwiazd, dzie kazdy ludzik rzuca zmieniajacy sie i animowany cien...

to gra ktora ZABIJA

ah - OF:R do gry na maksyalnym pozioie detali - gdzie gra wyglada doslownei jak obrazek potrzebuje 1gb ram, ti4200, p4 2,53ghz...
wtedy wyglada tak jak nic innego

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 22.11.2002 o godz. 09:06
-Sid-The-Rat=> jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: