![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 22.01.2002
![]() |
Sluchaj, Przede wszystkim Operation Flashpoint i dodatek Resistance nie jest skierowany do wszystich graczy. Jesli wolisz Quake'a i inne Unreale to nie jest gra tego typu. Nie kazdemu musi sie ona podobac. Mowisz o Wolfie, to znaczy, ze wolisz proste shootery. To jest troszke bardziej skomplikowane niz poprostu strzelanie. Kolega -Sid -The-Rat=> i ja mamy inny gust. Ta gierka jest bardziej zaawansowana. Wymaga wiecej myslenia niz jakis kichowaty Wolf. Wolfenstein wymiatal, ale w wesji Wolfenstein3d, czego pewnie nie widziales...
![]() ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Zainstalowalem pirata OF:CWC i dzialal normalnie. Jednak chcialem ta gierke miec na potem a nie mialem plytki wiec spakowalem zainstalowaną na dysku gre i nagralem na plytke. Jka myslicie bedzie dzialac jak ja rozpakuje na dysk? Nie chce mi sie sprawdzac bo mam jeszcze zainstalowaną wersje na dyku. Dodam ze po reinstalce wina zainstalowana gra dzialala, jednak nie gralem dlugo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.11.2002
![]() |
Pirat OFP to wersja 1.0. Może udało ci się zdobyć 1.20 - teraz jest już 1.85
![]() Sid, Djk - Dzięki bardzo - Kazaa już zassiewa CLONa w wersji 4 PS. Gracie na serwerkach? Pod jakimi nickami? Ostatnio zmieniany przez Kebalog : 21.11.2002 o godz. 13:04 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
na serwerkach juz nie gram - teraz noce zarywam czym innym (ostatnio projektem wzmacniacza audio o h<0.03.. i ciagle nie dziala
gralem na Topgunie - kilka CTF i tyle - zabily mnie pingi (ok 500) gram po lanie z kumplem - tokarew w dlon i kto lepiej strzela w biegu... ![]() snajpowianie z biodra... granatem go!... kto kogo rozwali jeepem (trzebe delikwenta wepchnac na drzewo - ianczej ponosisz straty) a tak poza tym genialne podchody w miescie a singiel i tak est the best!
![]() |
#6 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
to gra ktora ZABIJA ah - OF:R do gry na maksyalnym pozioie detali - gdzie gra wyglada doslownei jak obrazek potrzebuje 1gb ram, ti4200, p4 2,53ghz... wtedy wyglada tak jak nic innego
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 22.11.2002 o godz. 09:06 |
|
![]() |
![]() |
|
|