![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
plyta i cd-text
no wlasnie... czy cd-text dziala jedynie na plytach do tego przystosowanych, czy na kazdego rodzaju plycie ?
z góry dzieki ps. to raczej do autorow tej strony - gratuluje wyjatkowej strony ! |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
CD-TEXT nagrac mozesz na kazdej plycie CDR i RW na ktora nagrywasz sciezki AudioCD. Wiecej informacji znajdziesz pod adresem:
http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/cdtext.php3 Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
no i lipa..
po raz kolejny - tym razem wedlug zalecen tej strony - nic nie wyszlo.. nagrywarka obsluguje cd-text, plytka tdk, 16 speed, nero i fiasko... nie mam zielonego pojecia w czym lezy blad... wszystko powiino dzialac.. aha to nie wina odtwarzacza, bo odczytuje mi tytuly nowych oryginalnych plyt jakies pomysly, w czym lezy problem? |
|
|
#4 |
|
Gość
|
Slyszalem kiedys ze nero czasem nie radzi sobie z CD-TEXTem. Moim zdaniem powinienes sprobowac innego progsa (WinOnCD, Feurio, CDRWIN) a jezeli i to nie wypali...MUSI WYPALIC }>}>}>
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Dokladnie! U mnie Nero tez nie moze sobie poradzic z CDTextem. Natomiast CDRWIN nagrywa go wysmienicie.
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2001
![]() |
Feurio nagrywa ok., ale sprawdziłem tylko programowym odtwarzaczem na moim dvd-romie pioniera
|
|
#7 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Ja nagrywam CD-TEXT Nero 5.5.2.3 na TEACU W58E i bez problemów (czyta mi go i stacjonarna wieża i taki jeden sprytny player CD na PC-ta (odtwarzany czytniku TEAC x40)).
Pozdro.6 |
|
|
![]() |
|
|