Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.03.2004, 18:00   #1
n0rbi666
Kaplan

Data rejestracji: 28.03.2004
n0rbi666 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Kprobe

Witam all !
nio wiec mam taki problem z Kprobe: po odpaleniu progsa wywala quering device i wtedy bum i blu szkrin ... mam Wxp, probowalem juz roznych rzeczy (wgrane mam Forceaspi 1.8, ale na innym aspi tez sprawdzalem i nie idzie ... ) nio to przypatrzylem sie temu blu szkirnowi, i jest tam cos o xmasbus (czyli cos od Alcohola 120%), nio to siup odinstalowuje alcohola i co ? progs sie odpala ale nie widzi zadnych napedow zaznaczam ze probowalem reinstall windy (tez na wxp) i na czystej windzie install aspi i kprobe i co ? oczywiscie nie znajduje napedu :/ po instalce alcohola co ? blu szkrin :/ nie wiem czy cos przeoczylem, czytalem artykul o kprobe z cdrinfo.pl no i nic tam nie pisze ze trzeba cos specjalnie bawic sie ... no i pamietam ze kiedys bez specjalnej zabawy zainstalowalem kprobe i dzialalo, no tylko ze od tamtego czasu bylo juz wiele reinstallow windy i ani razu nie udalo mi sie odpalic kprobe ma ktos moze jeszcze jakis pomysl co moze mu nie pasic ? hmm nie wiem czy to ma jakies znaczenie, nagrywara 52327S, plyta na nforce2, reszta chyba juz niewazna ... system wxp sp1, programy to nero, alcohol, clone i burrrn...
aa zapomnialbym dodac ze na tym Cd doctor (taki japonski programik tez do zczytywania C1 i C2) objawy sa takie same ....
n0rbi666 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: