![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 17.10.2011
![]() |
Problem nagrywanie CD-R
Witam serdecznie,chciałem jakiejś porady oraz opisać moje spostrzeżenia w temacie wypalania płyt CD-R.Posiadam taki mały komputerek dla zabawy,testów programów itp-ale to nie jest tu najważniejsze,zainstalowałem program Nero6 lite którym wypaliłem na próbę kilka płytek -problem w tym iż w Nero nie mogę nagrać płytki prędkością mniejszą od 8x(nie widzi mniejszych) ok,wywaliłem Nero i zainstalowałem program BurnAware Free którym mogę już wypalać od 4x,nagrywarka to LG płytek używam Sony-i tu mam zapytanie ponieważ podczas przeprowadzonego testu gdy wypaliłem 15 utworów mp3 przy prędkości max to gdy włożyłem płytę do odtwarzacza we wieży Technicsa jakość utworów idealna aż do 10 piosenki kiedy to nastąpiły trzaski itp.Więc te same mp3 wypaliłem prędkością 8x i co się okazało-gdy włożyłem płytę do odtwarzacza praktycznie od samego początku były trzaski że tego nie dało się słuchać.Teraz nie wiem gdzie tkwi problem,czy właściwe dobranie prędkości,czy wina płyt lub poszukać inny program,tylko bardzo to mnie dziwi że wypaliłem na max i jakość piękna płyty tylko przy końcu się wszystko popsuło-trzaski.Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nagrywanie CD Audio - problem | piotrek008 | Napędy optyczne CD | 8 | 10.06.2007 18:16 |
Dziwny problem z wieżą i CD AUDIO.. | Gadzina18 | Audio | 10 | 19.07.2006 17:39 |
Problem z nagrywanie CD Audio c.d. | Unpredictable | Napędy optyczne CD | 18 | 23.06.2004 09:41 |
dziwny problem z nagrywaniem Audio CD | cherrythomas | Napędy optyczne CD | 29 | 26.03.2004 22:31 |
Problem z nosnikami CD :( | dariush | Napędy optyczne CD | 11 | 11.12.2002 20:24 |