![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.09.2003
![]() |
Problem z Overburning
Witam, chyba jakiś problem, mianowicie, w NERO CD SPEED, menu Extra\Overburning Test... ustawiam na standardowy czas (nie całe 90:00:00, później równo 90:00:00, na końcu 99:00:00).
Przy pierwszych dwóch podejściach tzn.: 89:57:xx i 90:00:00 wyskakuje na samym końcu testu (gdy powinien sprawdzić LEAD OUT), że niby jakiś error, pisze po angielsku żebym dosadził więcej czasu ścieżki, więc ustawiam na 99:00:00, niby test trwa i powinien się skończyć, ale skończyć się nie mógł. Nagrywarka testowała, w oknie dialogowym Nero cd speed (Write position), niby test doszedł do 99:00:00 (w polu POSITION, a w polu RELATIV pokazało 123%), ale nic się nie pokazało, czekałem ok. 2,5 min, diody spalarki mrugały a test się nie kończył. Trochę sie wystraszyłem i anulowałem test. Czy poprosty nie da się nagrać czy poprostu za szybko zrezygnowałem?? Czy powinienem zmniejszyć prędkość spalania, ustawiłem na x16? Aha pytanko, czy powinienem zaznaczyć "RAW mode" ![]() Aha, dodam że test ten przeprowadzałem na czystej płytce PLATINUM 90min/800mb 1x-48x. Ile ustawiacie czasu ścieżki XX:VV:YY na w/w płytce tzn. 90min/800mb HELP |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|