![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.09.2003
![]() |
Problem Plextor premium Verbatim mp3
Witam i prosze o pomoc. Posiadam nagrywarke Plextor Premium winXP prof. Gdy na plytach Verbatim (spindle
) po 50 szt pakowane nagrywam muze jako audio to wszystko jest ok. Gdy jednak nagrywam na te same plytki muze jako mp3 to inne odtwarzacze nie chca tego czytac. Tka samo jest gdy nagrywam mo3 jako dane, nie sa czytane w innych odtwarzaczach stacjonarnych i samochodowych. Program jakim nagrywam Nero. Poradcie o co chodzi. Gdy na innych plytkach wypoalam na zwyklym g... to dziala. Czegos tu nie rozumiem. Za porady z gory wieklkie dzieki.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.09.2003
![]() |
Sorki za sprostowanie,mialem premiuma teraz mam 712A
i to wlasnie ta nie dziala
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Ja jako ze u mnie problem dotyczy tego samego modelu nagrywarki ,napisz e w tym temacie o swoim problemie.przekopiuje wam loga
I/O Error Device:[1:0:0] PLEXTOR DVD-R PX-712A 1.05 (h (ATA)ScsiStatus: 0x02 Interpretation:Check Condition CDB:2A 00 00 21 EA E0 00 00 20 00 Interpretation:Write(10)-Sectors:2222816-2222847 Sense Area:70 00 05 00 00 00 00 0A 00 00 00 00 2C 00 00 00 00 Interpretation:Command Sequence Error Ot takie cos sie pojawia,Force Aspi sa,system to XP,do tej pory nagrywarka chodzila idealnie,az do wczoraj i takie kwiatki.Rozgladac sie za nowym sprzetem czy jak??.W sobote stawialem XP z SP2-wczesniej tez pracowala pod SP2 ale duzo krocej(jakies dwa dni),fakt faktem ze w weekend zrobila jakies 50-60 plyt.Zmniejszenie predkosci nie za bardzo pomaga.Chociaz zauwazylem ze jesli zrzuce cos drugi raz to sie jeszcze nei zdazylo zeby zwalilo.Sprawa pilna!!!
![]() |
|
|