![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
A Propos...
A propos tematów nie dotyczących wypalania a kierowanych do rzeszy ludzi znających się na kompach, a mianowicie mam mały problem z wyłączaniem kompa pod windą Me. HDD 80Gb Seagate Barracuda IV nie zdąży chyba zapsiać wszystkich danych ponieważ przy starcie kompa pojawia się Scandisk i opowiada że system nie został poprawnie zamknięty!!! Co robić?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
wylaczyc szybkie zamykanie systemu? ;D
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
No dobra ale gdzie to wyłączyć ?!?!?
|
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
na OFFTOPIC
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Jest OK zrobiłem Upgrade biosu matkiborda, tak czy inaczej dzięki za pomoc
|
![]() |
![]() |
#6 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
to zupelnie na marginesie.
Ilosc szczesliwych dni rosnie wprost proporcjonalnie od dnia pozbycie sie Windows ME |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
![]() |
No jasne ze masz racje tyle tylko iz to sformułowanie tyczy sie wszyskich wind (no moze z wyjątkiem 3.1)
|
![]() |
![]() |
#8 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... bgn nie pogniewaj się, ale ja mam winME od prawie roku, jeszcze nie widziałem komunikatu typu "program wykonał nieprawidłową operację" nie mówiąc już o niebieskim ekranie (co w win98 zdarzało się często), płyty nagrywają się dobrze, kupę rzeczy instalowałem i wyinstalowywałem, w rejestrze mam śmietnik, że aż strach zaglądać, a to Me chodzi i chodzi jakby go ktoś nakręcił, wiem, że dużo ludzi narzeka na ME, ja też chciałem przejść na XP i tylko czekam, aż Me padnie ale on niechce paść (może na złość ;D ), przecież nie mam jakiegoś nieziemskiego komputera. To tyle tych refleksji także na marginesie.
#9 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
dlatego napisalem, ze to uwaga na marginesie. Zalozylem kiedys sobie ME, ale po stwierdzeniu, ze z wyjatkiem Playera nie mam tam wiele wiecej niz w poczciwym 98, a zajelo mi troche , zeby jako tako go kontrolowac i nie pozwolic mu robic co on chce, dalem sobie z nim spokoj.
Zreszta - to jest chyba tak- jak czlowiek wie jak to wszystko dziala, to potrafi opanowac nawet ME. To jest chyba wada wszystkich produktow Billa G., ze za duzo chca za nas robic niekoniecznie nas o tym informujac |
![]() |
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
![]() |
...Zetoxa masz absolutną racje. Z dwojga złego lepiej wybrać mniejsze zło. Na doświadczalną winde (XP)zawsze przyjdzie czas, a poki co cieszmy siem all softem (czytaj gry) który w XP w połowie nie chodzi!
|
![]() |
![]() |
#11 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej chlopaki - moze zalozymy klub WIN ME :p Bedzie to elitarny klub, bo nie bedzie nas wielu U mnie tez juz roczek dochodzi i jakos dzielnie sie trzyma a tez juz zniosl wiele. Do rejestru tez nie zagladam zeby sie nie przestraszyc hehehe
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nio to przed wywaleniem tego na offtopic cosik i ja napisze
po zainstalowaniu me nawet bylem sklonny stwierdzic ze bilowi cos nawet wyszlo bo i stery prawie do wszystkiego i nie wola o plyte co chwile itd ale za duzo bylo zrobione jak dla lamera i troche mnie kilka rzeczy zdraznilo nie pamietam juz co to bylo ale po jakims zdazeniu bez zalu zrobilem format c: zainstalowalem poczciwa winde 98se poustawialem co moglem sam troche przy pomocy xteq xsetupa i tak trwalem przez wieksza czesc mojej egzystencji nie instalowalem tez ntkow bo mi sie nie podobalo ich 5 min wlaczanie (w 2000 to juz przeszlo szczyty) po pokazaniu sie xp obczailem jak to wyglada u kumpla i czy da rade cos z tym zrobic zainstalowalem u siebie na kompie zostawiajac na drugim dysku 98 no i zabralem sie za testowanie i poprawianie bila co zaowocowalo 5 czy 7 krotna reinstalka systemu w ciagu tygodnia (z czego 3 w jednym dniu ![]() podpialem dysk z xp pod plyte a drugi z 98 na kontroler i no na razie chodzi jakos i przezyl tyle instalowan roznego rodzaju softu ze kazdy inny system juz by padl oczywiscie dokonalem paru istotnych zmian zwiekszajacych bezpieczenstwo moich danych i ogolnie wygladu interfejsu itd ale jak na razie jestem zadowlony teraz tocze boj juz nie z xpekiem tylko z chaintechem bo sa to typy ktore cos produkuja i potem olewaja klientow a koles ktory siedzi w techsupport to jakis imbecyl ale to juz szczegol ![]()
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
hi moze wiesz jak przywrócić tryb dma w napedach cdrom i cdrw bo mi zniknęło po zainstalowaniu nowego biosu donagrywarki i nic nie pomogło ani nowy 4 in 1 via ani instalacja systemu
|
![]() |
![]() |
|
|