![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Ten program do flashowania jest doąłczany do BIOSU / jest razem z plikiem biosu w jednym folderze / albo jest na tej samej stronie co BIOSY i trzeba go zassac LG ma chyba swój program - zassij sobie dowolny bios do lg i zobacz ze jest tam normalny installer. |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 12.01.2003
![]() |
Dzięki Laser o taką właśnie odpowiedź mi chodziło. Ma jeszcze jedno małe pytanko , czy ten BIOS przyśpieszy nagrywarke z 4x do 6x.
PS. Proximity tobie również dzięki. ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Jesli robis upgrade biosu i ten bios jest do tego modelu to nie przyspieszy on nagrywarki. Przyspeszysz sprzet tylko wtedy jak wgrasz do niego bios od wyzszego modelu. Jesli Ci na tym przyspieszeniu bardzo zaley to moge C poszukac - był artykuł w któryms z Chipów i tam była tabela i zdaje mi sie ze te nagrywarke da sie przerobic na 6x poprzez wgranie biosu od "6" Za jakies 15 minut dam Ci odpowiedz. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
Głównie to tak , zależy mi na przyspieszeniu tego modelu , ale również chodzi mi o to aby nagrywała na większej ilości nośników( bo z tego co mi kolega mówił to nagrywa mu na wąskiej ilości nośników ). |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Kurde ale sie zgapiłem na CDRINFO jest opisane jak ten sprzet przerobić !! Tutaj masz linka ! http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/przerobki-ricoh.php3 |
![]() |
![]() |
#21 |
Bywalec
![]() |
Ok dzięki . Sprawdze tą metode dopiero w sobote jak bede u niego. pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#22 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.03.2002
![]() |
![]()
Witam
Laser ty naprawdę nie masz nic do roboty??!!!!:zeby: Ja myślałem, że podałem wszystko prosto a ty tu tak łopatologicznie dałeś czadu!!! (kurcze, że chciało ci sie rysunki strzelać) ![]() PS: Ja też mam stałe łącze u siebie w domciu :-) Narazie |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Re: WOW
Cytat:
Internet ja bardzo lubic i siedziec tu przez 16 godzin na doba ![]() Tłumacze tak bo ja sam wymagam czasmi takiego tłumaczenia - wiec staram sie jak najjasniej ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|