![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Teac CDW-540E i LiteOn LTR 40125W
Problem z nagrywarkami, jak w temacie. Chodzi o płyty CD-RW - multisesyjne nagrywane za pomocą Nero. W przypadku, gdy nagram płytę na Litku i zostawię otwartą to nie mam możliwośći kontynuowania multisesji na Teac' u. Próbowałem już różnych sposbów, ale nic nie dało. Teac nie chce po prostu ruszyć, mieli płytę i wyrzuca komunikat, że nośnik nie nadaje się do nagrania. Dopiero po skasowaniou nośnika i rzopoczęciu nowej płyty multisesyjnej wszystko chodzi. Nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Podobny problem miałem z płytą CD-RW wypalaną na LG GCE 8160B i combo w notebooku Toshiba - nazwy nie pamiętam, ale w tym wypadku w Nero pod nagranymi plikami pokazywało się inne oknoz plikiem muzycznym, a próba nagrania powodowała komunikat, że nośnik nie nadaje się do nagrania. Pomagało dopiero skasowanie całej płyty.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|