![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
jak ci nagrywa z tym starym biosem oki i rozpoznaje cdki poprawnie czyli jak pisze na nich 48x i nagrywara wykrywa ją jako 48x to nacholere zmieniać, ja juz bym musiał zmienić bo wiekszość plyt co kupuje pisze 48x a rozpoznaje je jako 32x wiec tu juz chyba coś świadczy ze brak jej rozpoznawania plyt innej nazwy
pozdrowienia dla wszystkich i dla tego sam zadałem pytanie jaki jest najlelprzy bios bez błedów , który ma jakie wady , objawy itd. Ale widze ze zaden mi na to nie odpowie mimo to ze przejzałem posty na temat tej nagrywary. ichyba bede musiał poszukac gdzie indziej bo jak tu nieodpowiedzą to znaczy ze te forum a raczej są tu ludzie bez szacuku dla porzebujących pomocy |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Re: win .Milenium
Cytat:
winME to ssytem jak kazdy inny - rewolucja nie byl, wniosl (jak zwykle) pare bledow - ale sporo starych usunal... uraz - tylko i wylacznie (ps. miales ten system kiedykowleik? czy koledzy opowiadali?)
![]() |
![]() |
#18 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Ja bym jednak podszedł do problemu tradycyjnie. Format (pełny), ponowna instalka windy i sterowników. Myślę, że po takiej operacji wszystko będzie O.K. Masz jakieś pozostałości po poprzednich programach (niestarannie usunięte) i stąd całe zamieszanie.
Jako ostateczność masz serwis (masz przecież 2 lata gwarancji) ale wydaje mi się, że to będzie zupełnie niepotrzebne. Teac to nie LG, BTC, Szajsung czy LiteOn. Nero formalnie nie potrzebuje ASPI - ma własne. Ale inne programy mogą potrzebować ASPI. 8)
|
|