![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2004
![]() |
Cytat:
Zadzwonilem do Field Technical Support Panasonic Polska Sp. z o. o. i pan powiedzial mi ze poprostu dekoder w moim cd jest zrobiony zeby czytal frauenhoffera (nie wiem jak sie to pisze ) bo to jest orginalny allgorytm mp3 a reszta to klonyi faktycznie najlepiej graja mp3 skonwertowane np nero mp3pro ale do zwyklego mp3 (bo tam jest opcja ze do mp3pro mozna tez) czy jest sens konwertowac wszystkie swoje mp3 ...a mam tego ze 30GB ... |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
ja używam CDex'a a do palenia najlepiej nero6 z predkoscia 12x
|
|
|
|
|
#3 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
PS. do dbpowerampa convertera dostępny jest kodek Mp3 Fraunhofer IIS Mp3Enc |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
sciagnij se tez playera dbpoweramp bo on ma takie cos ze gdy najedziesz myszką na plik to pokaze ci rodzaj algorytmu kompresji mp3(urzyty kodek) i móglbys stwierdzic który kodek jest odpowiedzialny za trzaski w twoim odtwazaczu
i wiedzalbys do czego konwertowac ogólnie rzecz biorąc urzywaj najlepiej kodeka acm fraunhofer profesional. na tym kodeku nic nie powinno trzeszczec i jakość zadowalająca lame podobno lepszy ale wlasnie takie jazdy moze powodowac na hardwerowych odtwarzaczach. slyszalem ze xing old tez robi natomiast blade juz nie ale moim zdaniem zastosowanie fraunhofera ci pomoze |
|
|
|
|
#5 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
wiesz Nol... kazdy robi jak lubi mi tam dobrze sie nagrywaja plytki z takimi malymi predkosciami (8-12x) i jest git, muze da sie odtwarzac w kazdym czytniku
![]() |
|
|