![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
win2000 - cdspeed, cdr identifier - aspi?
hej
pod win200 mam problem z programikami cdspeed i cdr identifier (sciagnalem najnowsze wersje). winoncd mi dziala ok. wspomniane programiki dzialaja pod winme, a pod 2000 pierwszy z nich pokazuje jakis bledy, drugi sie zawiesza. myslalem, ze to moze problem aspi, ale mam tez najnowsze i to samo nagrywarka to lg 8080 |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Na pewno masz najnowsze wersje ASPI ? Sprawdź to programikiem ASPI Check (dostępny na CDRInfo). Instalowałeś Force ASPI ? (również na CDRInfo) Jeżeli nie, to spróbuj (może jakiś plik z ASPI jest nie w takiej wersji, w jakiej powinien).
Pozdro. |
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
aspi mam chyba najnowsze (numer wersji ...1021). sciagnalem samo aspi i aspi installer. poszukam na cdrinfo force aspi, ale to chyba nie to
w kazdym razie dzieki ktos ma jakies inne pomysly? |
|
|
#4 | |
|
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Jesli komus z tego forum dziala to znaczy ze Ty masz cos skopane.... Pozdro. Gazior |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Mam pytanie? Czy są jeszcze inne programy cos jak CDR Identifier - szukalam ale nie znalazlam, moze zle szukalam ?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
do c0rdata
Cytat:
to nie dotyczy tematu. c0rdat - co sie z toba dzialo, hektar czasu cie nie bylo widac. Nie podejrzewam, ze obraziles sie na Forum, ale przyznam sie, ze brakuje tutaj ciebie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bgn post cOrdat'a jest bardzo stary, on nadal nie wrócił, szkoda wielka bo gość jest fantastyczny.
|
|
#8 |
|
`
![]() |
Fakt, nie popatrzylem na date, ze to mnasza milusia dziewczynka odnowila post. Szkoda, ze to nie aktualny c0rdat.
a jesli chodzi o post Kinjii - chyba cdspeed do nero czyyta informacje o plytce i producencie, test w Feurio tez podaje te informacje |
|
|
|
|
#9 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
)Dzieki za odpowiedz ![]() A odnowilam ten post dlatego ze jak ktos nieopatrznie zacznie temat z czyms co juz bylo to potem jest objezdzany przez innych. I wcale nie jestem milusia oo!
|
|
|
|
|
#10 | |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
#11 | |
|
`
![]() |
Cytat:
a jak mialem napisac - "zmierzla baba" Patrzylem na zdjecie - z tak ladnego i milego dziecka ( vide oczy)musiala wyrosnac ladna i dorodna panna ( Zetoxa jest tego samego zdania ), a patrzac w informacje w profilu - rowniez inteligentna ( czego nie moge powiedziec o sobie i co niekiedy wytyka mi BD). Zatem nie zjerzaj sie na okreslenie "milusia" bo psycholog bedzie ci potrzebny
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
![]() do psychologa na pewno nie pojde ![]() wiem co to za typki wiec wole sie trzymac z daleka ![]() Zjezylam sie ale tylko troche Dzieki za wiare we mnie i moja inteligencje Od razu wiadomo ze rozmawiam z kims inteligentnym
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Są inne programy, ale niekoniecznie free... Ja znam jeszcze taki o nazwie "CD-R ATIP Reader" - strona domowa: http://w510.tm.odessa.ua/soft/cdr_atip/ Pozdrawiam 8) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Stały bywalec ;)
![]() |
Dzieki - sprawdze, pytalam dlatego ze chcialam zobaczyc pewne plytki mmore czy jakos tak - kupilam kilka i maja rozne kolory spodow? Jedne srebrne drugie jasno zielone i jasno niebieskie? Wiec troche mnie to zastanowilo a ten program o ktorym byla mowa u mnie nie dzialal.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Cytat:
Cze |