![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
Ozimek ---> po ile kupowałeś Esperanze Black ?.Bo ja je dawno na giełdzie nie widziałem.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Ja tez polecam czarne Esperanzy. Do muzy swietne (naprawde 'na ucho' slychac roznice, przynajmniej na moim sprzecie choc nie da sie ukryc ze to subiektywne wrazenie). BTW wnioskujac z tego ze zakupow dokonywales w Opolu czyzbys pochodzil z Ozimka w okolicach tego miasta?? ;-)
#19 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Forumator
![]() |
Bo mialem (a wlasciwie mam tylko kontakty bardzo sie rozluznily) znajome w tym miasteczku ;-)
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.01.2003
![]() |
Ja miałem problem z AKOSS'ami 48x, ale tylko tymi co mają lekkie złote zabarwienie nadruku. Z tymi co mają srebrny (jak sama nazwa wskazuje na płytce - silver) kolor nadruku nie było problemów.
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi tam jeszcze na szczęście nie podpadła żadna płytka 8)
![]()
#24 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() |
U mnie acosy raczej chodza bez problemu czego nie moge powiedziec o plytkach MediaStore ktorych juz w zyciu nie kupie, nie dosc ze 48 nagrywam 24x to jeszcze na kazdej plycie zwlaniaja przy odczycie zazwyczaj miedzy 40% a 70%. Posiadam nagrywarke Teaca, u kumpla na Lg dzieje sie podobnie, masakra jedny slowem - mam przeslanie do ludu: jesli cos kosztuje 80 gr
![]() ![]() Pozdrawiam, Santi |
![]() |
![]() |
#26 |
Forumator
![]() |
A co powiesz na takie Wersory ktore kosztuja nawet i po 60gr i pieknie sie wypalaja? Albo Minty (bardzo pozytywne zaskoczenie!!)?
#27 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() |
U mnie wszystkie sie bardzo dobrze wypalaja tylko potem po kilku tygodniach nie wszystkie sie odczytuja
![]() Pozdrawiam serdecznie P.s moze powinnismy stworzyc ranking najtanszych plytek cd, kto wie moze komus uda sie kupic jakies po 10 gr ![]() Santi |
![]() |
![]() |
#28 |
The power of Playstation2
Data rejestracji: 23.05.2002
![]() |
Siemka
![]() Może was zdziwie ale dla mnie najlepsze cd to....Sigmy (nie mówiąc oczywiście o wyższej klasie typu verby czy tdk;P). Nagrywam na nich zawsze x48 i nie ma żadnych błędów w cdspeed. Testuje to w moim starym cd którego korekcja nie jest za dobra i wszystko śmiga. Co do trwałości to moją pierwszą sigme nagrałem jakies niecałe 2 lata temu (kopia fify 2002 ![]() Sigmy rulez!!!^_^ |
![]() |
![]() |
#29 |
Forumator
![]() |
Zeby te Sigmy jeszcze jakos wygladaly ;-) to tez bym ich uzywal ;-) Na spolke z czarnymi esperami bo do muzy moim zdaniem sigmy sie wogole nie nadaja - jakos dziwnie mi to brzmialo (moze moja wieza ich nie lubi) po wypaleniu...
#30 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.01.2003
![]() |
Przepraszam, dałem juz ten post gdzie indziej,ale jestem bardzo
wk.....ny UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGA KUpiłem w Media Markt ( coś mnie podkusiło ![]() ![]() ![]() ![]() 10 CDR ePROFORMANCE 48X Na ZADNEJ nie mogłem nagrac szybciej niz 12x Przy wyzszych predkosciach ( 16x,24x) nagrywarka międliła cd bez wypalania az musiałem restartować komputer-na innych płytach działa OK Takiego GÓ..A to jeszcze nie widziałem.Po prostu nie mozna szybciej nagrac |
![]() |
![]() |
|
|