![]() |
jest juz pelna wersja:)
|
Cytat:
|
Cytat:
A wydawało się, że inteligentny on jest... |
Cytat:
|
imo podrasowany farcry :D juz mi sie znudzilo myslale ze to przelom ale jednak wole bio jakos czuc tam klim a crysis troche monotony :D ale to moja opinia
|
mi sie bioshock nie podobal - kwestia gustu. czekam na cod4:) crysis musi poczekac, a tu niedlugo kroliczki 2 beda:)
|
Cytat:
Doszedłem do połowy (chyba) i przestałem w to grać. FarCry i Crysis to inna bajka.Tu jest przestrzeń, wolność wyboru drogi. W Crysis niepotrzebny jest motyw kosmitów, wystarczyłaby walka z Koreańczykami, plus jakieś mutanty. |
Zainstalowałem pełną wersję Crysis'a.:ysz:
Ależ to zabugowane draństwo.Wywala się co 5min i muszę resetować kompa.(( Macie podobne problemy? Poza tym tworzy nowe konto w profilach Windows. I weź tu człowieku płać za takie gry.:sciana: Może nowe sterowniki pomogą. |
za 4 dni ci napisze:) obecnie bede meczyl cod4(jejku jak to fajnie wyglada:), bo ide na chorobowe:)
|
Cytat:
Demo chodziło bezproblemowo na High (7600GT).:hmm: |
bo wiesz demo ma zachęcić do zakupu gry :taktak: pełna wersja ma zachęcić do zakupu visty i nowej karty :haha:
zrobili tak aby posiadaczom kart DX9 nie w głowie były żarty z włączaniem DX10 || Niedawno dowiedziałem się że w Viście zrezygnowano z obsługi sprzętowej akceleracji audio (tzw "ograniczenie" systemu). Koniec z EAX i DirectSound3D. Wszystko leci na CPU :ysz: . Cieszmy się posiadacze Realteków HD - dla Visty to wymarzone karty. To sie nazywa postęp :fiu: Nic dziwnego że na Vista gry działają o jakieś 5fps wolniej niż na XP. Taki mniej więcej jest przecież narzut z obsługi dzwięku. Jakbym miał XFi to bym się załamał nawet mimo że ta karta emuluje DS3D i EAX pod Vistą. Miejmy nadzieje że w następnym systemie wyrzucą Direct3D i wreszcie będe mógł spokojnie przejść na linuxa :hahaha: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale w zasadzie o gustach się nie dyskutuje, więc każdemu ma prawo się podobać co innego.:taktak: |
|
Nie ci***347;cie si***281; tak Linuxem, nowy SuSe 10.3 straci***322; obs***322;ug***281; modem***243;w kablowych, tym samym jak masz neta z kabl***243;wki to jak chcesz Linuxa to o nim zapomnij, no chyba ***380;e zostaniesz na SuSe 10.2 :D
Czwarty dzie***324; m***281;cz***281; Linuxa co by mu net zaczo***322; dzia***322;a***263;, bez rezultat***243;w... :szczerb: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |