![]() |
Cytat:
|
Otóż to ;)
Tak więć patrząc na to w pewien sposób, już teraz większość gier jest w 4D :) Ciekawe, kiedy wydawcy zaczną używać tego w reklamach ;) |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to się chyba doczekamy!! Blizzard North szuka Game Designera do poprowadzenia ekipy z Diablo 1 i Diablo 2!!
http://www.blizzard.com/jobopp/bn-le...designer.shtml Jednynie co mi nie pasuje to ma to być w 3D :( O i jeszcze grafików http://www.blizzard.com/jobopp/3d-ch...r-artist.shtml Teraz juz jestem pewien, że za 3 lata bedzie gra!! |
No faktycznie - na datę to ja nie spojrzałem :)
|
Cytat:
a tej wersji i tak chyba nie bylo pod tym linkiem :P P.S. Topic jest z pierwszego Lutego 2003- jesli ktoś by nie zauważył |
Ten link do wersji BETA nie dziala...
|
wyciągam TOPIC na wierzch .. po dłuuuugiej przerwie :)
"Weterani opuszczaja Blizzard" "...Bill Roper i jego trzech przyjaciół, zespół, który stworzył dwie czesci "Diablo", odszedł z firmy Blizzard. W wywiadach udzielonych po odejsciu Roper zasugerował, że nie był zadowolony ze sposobu zarządzania Blizzardem przez koncern Viacom, obecnego własciciela i postanowił spóbowac szczescia samodzielnie. Dał także do zrozumienia, ze Blizzard pracuje już pełną parą nad trzecia czesca Diablo, która nie została jeszcze oficjalnie ujawniona. Jak sie bedzie nazywała nowa firma dawnych pracowników Blizzarda i jakie gry bedzie tworzyć- dowiemy sie wkrótce..." /info z FORUM.BATTLENET.PL link to tego TOPICU --> DIABLO 3 !! może nie jest to dobra wiadomość .. ale za to dobrą wiadomością jest to że prace na D3 TRWAJĄ ... :) :) :) <czy ja naprawde wieRZ(Ż)e w cuda :P > |
Co jak co ale mial bys juz Commandos 3 na koniec grudnia
jak go nie bylo tak nie ma!! :( |
Witam !
Cierpliwosc jest cnota;) |
Cytat:
czytając tamten topic ..dostaje ku***cy ! ja chcem diablo 3. a może i to lepiej zdąże przynajmniej kompa zmodernizowac do tego czasu :):) :) |
Cytat:
mysle ze oni sa najbardziej zorientowani w temacie, a jezeli tak jest to jeszcze dluuuugo nie zagramy w Diablo 3 :( PS: Polecam tamtejszy dzial Off topic i Jokes Wszystkie strony z humorem sa takie male w porownaniu z tym co tam przeczytacie :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:54. |