![]() |
Ja już wiem, że mam za słabą kartę graficzną, no ale to może jest ten czas, żeby integrę zkrosować z czymś lepszym... :idea:
|
można podejrzeć rozgrywkę na żywo na jutubie
http://www.youtube.com/watch?v=HvaE8iPeKiE całkiem fajnie to wygląda :) |
Zszedłem dziś wszystkie możliwe sklepy i nie ma szans na kupienie gry. W Auchan i różnych Empikach mieli dostawy po kilka sztuk i wszystko momentalnie wysprzedano. Trzeba czekać około 2 tygodni. Niektóre sklepy mimo, że Diablo III nie mają, podniosły ceny ze 160-180 zł na około 270, co to ma niby być ?
|
Wolny rynek. :D
A CD-Projekt dał d... |
@Arepo olej to ,skidrow obiecał jutro cukierka ||
|
Cytat:
|
Odczekam spokojnie te 2 tygodnie, nie pali się. Przepłacanie 100 zł tylko dlatego, że dystrybutor dał ciała to skrajna głupota.
|
Nie rozumiem tej calej afery. Z tego co wiem Blizzard od dawna ma swojego klienta e-zakupow. Logujemy sie, kupujemy i juz. Kasa jest sciagana z naszej karty a my mozemy grac. W dobie e-dystrybucji ludzie placza, ze im egzemplarzy braklo. O tempora, o mores, k***a...
|
Ja tam chcę mieć wersję BOX :taktak:
|
z wielu źródeł płyną niestety słowa rozczarowania D3 , przerostu formy nad treścią itd wiec zanim ja kupie sprawdzę wersje podziemna
|
mimo, ze nie gram, na ta gre czekalem
tylko nie mam na czym grac :haha: |
Cytat:
|
Za miesiąc pewnie będą stały na półkach i się kurzyły... :D
Ja i tak poczekam ze dwa lata... może wydadzą wersję rozszerzoną z dodatkami po niższej cenie. :mruga: |
OK, to zmienia postac rzeczy, zwracam honor :-)!
|
Kiedy sie pojawi krak skidrow do diablo3??
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:40. |