![]() |
No osiołku dopero sie rozkreca .Wszyscy prawie maja brak potrzebnych czesci :smutny:
|
a ja mam 800 mb:)
edit Grand.Theft.Auto.San.Andreas.Foreign.Languages.Fix-HOODLUM jeszcze to sciagnijcie:) |
ja ostatnio grywam w SCAR - Squadra Corse Alfa Romeo. Super samochodowka. Niezywkle realna oraz wciągająca w kolejne etapy i masyzny. Super odzwierciedlone modele Alfy - duży ich wybór.
polecam a GTA w swoim czasie ;) |
No ja juz gre posiadam u siebie na dysku i wam powiem ze wymagania to ma spore ta gra. Mam semprona 3000+ i 512 Ramu i Karte grafincze geForce 3 Ti 200 i gra w rozdzielczosni 800x600 32 bity skacze.
Nizszej rozdzielczosci nie sprawdzalem A gre juz odistalowalem bonie mam zamiaru teraz w nie grac. Sesja sie zbliza |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Całkienm przyjemna gierka, wciaga przez to ze sie odkrywa co raz to nowe samochody i etapy... |
Ja już mam, ale niestety trzeba isc do szkoly :|
Jeden bylejaki scr :) http://img71.echo.cx/img71/927/clipboard015da.jpg |
Cytat:
Graj, nauka później |
I tak ma Gallus fajnie bo już ściagnął i jak przyjdzie ze szkołoy to moze ciupać ,a ja dalej sie meczyć się z pobieraniem :(
|
aaaaaaaaaaaaaaaa ja tez chce, ja tez chce :D
4GB ciagniecia :| troche zajmie :'( |
ja sie na laczu 128 nawet nie bede za to zabieral, moze znajdzie sie ktos zyczliwy na forum :fiu:
|
Są na to jakieś łatki na polski język czy moze będzie tak jak z Simsami, że PL jest juz od razu w oryginalnej wersji ??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi teraz coś cienko ściaga:(
A ściagam wersje Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM.torrent |
Ciągne tą samą wersje. Mam 29,8% Do wieczora, do 12 powinno już być, chyba że przyspieszy co się często zdarza.
|
dobra... wystarczy już pisania kto skąd ściągnął i za ile się ściągnie
skoncentrujcie od teraz się na opisywaniu wrażeń z gry |
Ilość załączników: 1
Nawet Zatoka piratów zmieniła logo na tą chwilę :)
|
Cytat:
popieram w 101% |
hehe, nieźle.
z tego co czytam na necie, są problemy z sb audigy. cieszę się, że wyszła. tam gdzie jadę nie ma stałki, więc gta będzie jak ulał, chociaż znając tamtą ekipę, to raczej czasu tego będzie niewiele :P ps. ściągnijcie sobie coś co się nazywa languages fix. |
To tak. Jest gra, teraz oceniamy. Spodziewałem się lepszej grafy, a tak jest lekko podrasowana wersja z VC. Dźwięk jest jak dźwięki, muza taka sobie, zdecydowanie była lepsza w GTA3 i VC. Problemów z Audity nie ma. Co do grywalnosci, to powoli człowiek się wczuwa,
|
Fajnie się San Andreas zaczyna ?
|
fajnie fajnie:) jak dla mnie lepsze niz VC a muza....ze lubie takie rytmy to mi sie podoba :) gra smiga u mnie na full :)
|
UWAGA!
GTA SA nie będzie chodzić na GF4 MX... http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,20487 No to sobie nie pogram... A nowej grafiki prędko nie będę miał... :'( I na koniec piszę, żeby sobie żadnymi emulatorami Pixel Shadera, nadziei nie robić, bo te programy to syf... Co to za przyjemność odpalić grę i zobaczyć menu, i nic więcej, albo grać na very low detalach i na roździałce 640x480... |
Cytat:
|
hmm...z tego co mi wiadomo to gra działa na MXach, więc to co piszą na WP to jakieś nieporozumienie, może RockStar nie miało dostępu do MXów i sobie tylko wymyślili, że na tej serii kart gra nie rusza :D
|
P4 2,66@3,33, 512 kingston, radek 9550 128mb 128 bit
|
oby wymagania były podobne jak w vc.
bo inaczej na moim atiku 9000 pro mogłoby nie pójść :P |
oby wymagania były podobne jak w vc.
bo inaczej na moim atiku 9000 pro może nie pójść :P |
no ja jeszcze mam GF4MX440 ... Ciagle zwlekam, bo sianko raz jest raz nie ma na 6600GT :/ - ciagle sie ludze ze troszeczke stanieje.
Yankee - a Ty skad masz ta inf. ze chodzi na GFMX ps. zobaczmy jak sciagne...jak nie ruszy to wywale mx440 przez okno :D |
|
wypowiedz usera Krisx (moderator)
Cytat:
ale ... http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=193953 - tutaj w topicu GTA widocznie ktos plote puscil... |
Właśnie sobie zassysam GTA :serdusz:
Specjalnie do tego celu zainstalowałem sobie Azureusa, jadę na ustawieniach domyślnych.. I w związku z tym mam prośbę o podanie jakiegoś FAQa apropo konfiguracji tego programu.Czy warto coś zmienić w ustawieniach???Zassysam dopiero godzinkę i leci mi około 20 kB/s (mam neo 512).A jak u was się zassysa? |
A co ja mam kurcze powiedzieć? :(
Około 16:50 poszła mi się płytką główna walić - Abit AN7..., poszła już na serwis. Mamusia pożyczyła mi komputer i już praaawie jestem na bierząco :) Wolno, bo wolno, ale idzie :( Gierka się wydaje super, pewnie taka jest. Nie moge się doczekać. Dosyć dużo zamieszania wywołała ta dyskusja nt. MX'ów... jak ściągne to mogę sprawdzić, wg. mnie bedzie działać na DX7, najwyżej jakis patch wyjdzie :) Yhm, zna ktoś może jak długo ABIT, przetrzymuje płytki w reklamacji?! |
jak dziala na mx to spoko, tylko ciekawe czy traci sie duzo efektow graficznych jak np. w undergroundzie, wie ktos moze ??
no to nie musze sie spieszyc z zakupem nowej karty i moze sie zdecyduje na ktoras z tych drozszych co mi polecaliscie na pierwszych stronach tego topicu |
Jakis mały bug:
http://img71.echo.cx/img71/715/clipboard017ih.jpg ::edit:: ale te bugi są denerwujące :| http://img23.echo.cx/img23/5943/clipboard010qo.jpg |
Cytat:
W GTA VC między DX8.1 a 7.0 nie zauważam zbyt dużej róźnicy... o ile ją zauważam |
A tutaj trochę fotek z gry:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=159973 |
Gra wygląda dość fajnie z tego co widzę po screenach - szkoda tylko, że bohater się zmienił :(
|
Cytat:
|
Cytat:
no i wyjda poprawki... Ale jaka Ty masz karte (moze pisales a nie pamietam)?? |
GF FX 5200 [256MB] - chyba się nie nadaje ;)
|
@gallus: Probowales na innych sterach?
Tez mam GFFX 5200, to nie strasz. Sprawdze sam pewnie kolo piatku |
Cytat:
|
Myślicie że pójdzie mi na Radku 9000 i 512 RAM?? bo nie wiem czy zaprzęgnąć
moje "super" łącze 128. |
Cytat:
Y, zauważyliście że np. z torrentspy znikneły wszystkie GTA SA? :) Zastrzeżone wyrażenie "san andreas; gta" itp ? -=EDIT=- A co do BUG'a ty myśle że winą jest w tym przypadku GF FX, który ma emulacje Vertex Shader :) |
Cytat:
Baku - owszem - też to zauważyłem... :) |
faktycznie, poznikało.
tylko czemu ??? |
Cytat:
|
na radku bugow u mnie nie bylo takze to wina gf w pewnych wersjach sadze
|
Cytat:
Niestety moj Radek ma tylko 64 MB. |
Cytat:
|
Cytat:
Na R9000 u znajomego chodzi wyśmienicie (NIBY), ale raczej tak... też 64/128 ;) |
Po instalacji nowych sterów jest ok ;)
przynajmniej narazie ;) |
Cytat:
|
Ja dopiero będę mógł obadać SA w piątek :/
I cholera - już się doczekać nie mogę... |
pisałem żeby już nie pisać o tym skąd i jak szybko kto ściąga :bicz:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.archive.org/details/GrandTheftAutoSA_746 P.S. To była wersja na PS2 |
czy na gf2mx400 pujdzie?
czytalem rozne opinie w necie wiec mam wadpliwosci... sciagniete mam juz podan 30% i glupio by bylo gdyby nie odpalilo :( VC chodzilo super... |
Panie spock
taki blad Cytat:
|
Bartek1989... mowil mi ze ciągnie z sieci BitTorrenta GTA:SA po angielsku. Może zrobie spolszczenie za darmo :)... 260 heh... niezla cena :D a z neta za darmo :)
|
Cytat:
Cytat:
|
pójdzie, a nie pujdzie !!
:> taki OT sorki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale o co chodzi? |
Cytat:
Wszyscy namawiają, żeby kupować oryginały, a ludzie tego nie robią. Powód jest prosty - pieniędzy brakuje... Najpierw niech podwyższą pensje, a później radzą, aby kupować oryginały. Finito. Taki mały OT;) Oczywiście będzie w lipcu GTA SA za 100 pare złotych, ale ta cena dla WIĘKSZOŚCI Polaków i tak będzie za wysoka. |
ja ściągam by zobaczyć czy gra jest warta zakupu, jeżeli bede to zrobie tak jak z Vice City. Kupie oryginał. Ludzie z Rockstar cięzko pracowali by wypuścić San Andreas i nalezy im się jakaś rekompensata za stracony czas
|
ja pokusiłbym sie może na jakiegoś kolekcjonerskiego 'packa' GTA1/2/3/VC/SA :D
tylko takiego pewnie nie bedzie :D |
Cytat:
|
Cytat:
- po co dawac 50zl skoro za czyta plyte dam 2 zl a sciagne za darmo albo przegram od kumpla taka juz mentalnosc naszych rodakow i szybko tego nie zmienimy |
Cytat:
|
Cytat:
... a wy ? :\ :\ |
Cytat:
:blee: :haha: :blee: Na jakiej zasadzie działa ten "program" i czy umiesz dostatecznie angielski w 3/4 klasie? Wątpie... Ja jestem w 1 klasie gimnazjum i nie podjął bym się spolszczenia GTA:SA, chyba że ty jesteś wybitnie uzdolniony, w takim razie sorry :) |
Cytat:
|
Panowie wymagania: 8 )
Supported Operating Systems are: Windows 2000 Professional (Workstation) (plus Service Pack 1 or higher) plus DirectX 9 Windows XP (Home and Professional) (plus Service Pack 1 or higher) plus DirectX 9 Minimum Hardware Requirements: 1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor 256 MB of RAM 8 speed DVD-ROM Drive 3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install 64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce3" or better) DirectX 9 compatible Stereo Sound Card Keyboard Mouse Recommended Hardware Requirements: Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP processor (or better) 384(+) MB of RAM 16 speed DVD-ROM drive 4.7 GB of free Hard Disk space for a full install 128(+) MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers ("GeForce4" or better) DirectX 9 compatible Surround Sound Card Game pad with twin axis analogue controls (USB or Joystick Port) Keyboard Mouse |
ano szłyszałem że macie problem z załatwieniem gta sa ja kupilem tu był sobie link i zreszta tam zawsze kupowalem
fajnie kolega zaczął przygode na forum, oficjalnie 1 dzień bana na dzień dobry, masz przynajmniej czas na zapoznanie się z regulaminem /Y@nkee_PL |
no no ładna stronka ,kogos ladnie pogieło :\
edit z przyczyn oczywistych /Y@nkee_PL ;) edit2 : a mnie sie i tak wydaje ze regulaminu kolega lg120 niebedzie czytac bo pewnie zrejestrowal sie tylko po to by zareklamowac swoj albo znajomego sklepik |
Gdyby nie ty Y@nkee to bymśmy wykupili im cały sklep z warezem :haha: :haha: :haha:
Ciekawe ilu naiwnych tam kupuje ? |
Mam i gram ;) I muszę powiedzieć że jeste mile zaskoczony. Nie ma porównania do Vice City, nawet grafika jest lepsza a na moim sprzęcie po prostu śmiga aż miło. Jedyne co mi się nie podoba to tochę sterowanie. No cóż trzeba się przyzwyczaić. :)
|
gierka ogólnie jest super.
wkurzające są tylko bugi. dla przykładu - wskoczyłem sobie do lokomotywy i jadę przez miasto. na przejeździe uderzył we mnie samochód osobowy i lokomotywa się przewróciła :P natomiast muzyka wg mojego gustu lepsza była w gta 3 i vc. gdyby nie błędy, było by 100% miodzio. ps. o co biega w misji z tymi skaczącymi samochodami? |
Kurcze panowie - widzę, że już nieźle szalejecie :P A co do muzy - to jaka tu jest? oryginalni wykonawcy czy tak jak w GTA 3? Mnie osobiście jak dotąd najbardziej podobała się muza w VC - zwłaszcza rozgłośnia Emotions :) czy w tej części jest podobna rozgłośnia? czy skoro bohater jest ciemnoskóry to muza to sam hiphop, rap i te klimaty???
|
Cytat:
Takie gry po prostu trzeba mieć. |
ty tak myslisz ale nie 90% ogolu o ktorych mowie
|
Cytat:
Z resztą się zgadzam. A poza tym trzeba mieć CHOLERNIE dużo czasu, aby spolonizować całe GTA SA... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ej ta wersja od Hoodlum na pewno dziala??odp ktos szybko..
|
Cytat:
|
No thx zioom.Bo mam juz 80% i jak by nie dzialalo to bym sie troche wkur.....:)
|
Dobra, czas i na mnie :)
Zaczynam ściagać (tak wogole to idzie jak zolw, niby tyle zrodel a nie moge sie dopchac do kolejki) ale, czy oplaca sie ? Mam gf5200, 256 sdramu i durona 800. Czy ta gra pojdzie mi na moim kompie ? |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mieliśmy pisać o tym ile % mamy i jak ściągamy! |
Witam Jestem zly bo grę ściągało mi dokłądnie 36 godzin i stanołem na głupiej misji. Jak jest misja z samochodem (tym co ma hydrauliczne zawieszenie) Trzeba wykonać teń śmieszny taniec samchodem klawiszem 2 się je uruchamia ale jak zatańczyć krokami jakie pokazuje???
ps. Co do jakości myślałem żę będzie coś lepszego.Zrobiłem Very High Graphic (najwyższe) 1024x768 32 bity i mam mieszane uczucie co do jakości obrazu. Co lepsze wiem ,zę jest to pierwsza wersja ale bugów to jest masa... |
Cytat:
Tańczy sie numeryczną (2,4,6,8) |
No tak - czytać nie umieją - jak mówił baku - nie piszemy o ściąganiu... jak macie problem z grą to piszcie najwyżej... albo o jakichś wrażeniach z gry...
|
Dlaczego mi tak długo wypakowuje San Andreas'a ?
Pisze,że bedzie przepuszczalnie wypakowywał wszystko 20minut :( |
Czy da sie kupic auto zeby nie znikalo sprzed domu po wyjsciu z gry?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:59. |