![]() |
Cytat:
|
zgadza się, wystarczy że zaparkujesz w garażu :)
|
Ty sie już lepiej nie odzwaj :jezyk: bo jak masz głupio gadać ...
Mam dobry komputer mam 512 ramu,karte radeon 9600 ,athlon XP 2000+ |
Cytat:
Hmmm Rozmiar toprawie 4 gb więc się nie dziw to zależy od sprzętu jaki masz. Mi wypakowywał 5 minut ale mam athlona 3000 i 1024 ramu jeśli masz sprzęt z tą szybkością to faktycznie coś nie tak. ps. Pomyśl ile to pakowało :) |
Też tak myśle że coś nie tak z tą grą ,oby nie :(
|
Cytat:
Pakowało się równie krótko jak się wypakowywuje. |
@Matti to jak długo się wypakowuje zależy od procka i HDD :taktak:
U mnie przy celku 1700Mhz to taki czas rozumiem, chociaż u mnie i tak kończy takie płytki wypakowywać po ok. 5-8 minutach :D |
Cytat:
|
Cytat:
do 50mb plików to pakowal około 15 sekund dłuzej niz rozpakowywal |
Cytat:
|
OK instaluje to gowno ;p .... zobaczymy co z tego wyjdzie u mnie gry dziela sie na 4 kategorie:
Klasy D - usuwam po gora godzinie gry (jak np Doom3) Klasy C - Usuwam po 24h-48h nie ukonczywszy gry (Obscure, Second Sight) Klasy B - przechodze raz i usuwam przed uplynieciem 24h-48h (Unreal2, Pain Killer) Klasy A - przechodze raz lub kilka razy a gra lezy u mnie na HDD wiecej niz 48h (HL2, SW:RP, GW) |
Dziś pierwszy raz grałem w San Anderas :)
Zrobił na mnie wrażenie ,ale nie takie jakby sobie wyobrażał, jest to fajna gierka. Jescze mam pytanie gdzie się tam ustawia poziom trudności ? |
Cytat:
|
Włąśnie dorwałem GTA SA, długo się kopiowało z lanu, aż 12 minut :) :P
Wypasiona gra :) |
Cytat:
Bez komentarza, gorzej niż na NKT! Cytat:
|
Ludize piszszcie tu jakieś tricki albo przydatne porady co do gry. A ja mam pytanie. Czy ktoś wie jak obrabować sklep?? Bo wpadam do shopu i celuje babie w główkę i co dalej ?? :D:D Wie ktoś:D
P.S Fajnie się pływa. P.S 2 - jeździjcie dużo samochodem i często biegajcie, wtedy rosną umiejętnośći (ale chyba tego nie musze przypominać) :D |
Cytat:
OD 18 LAT!! ;) |
A jeszcze jedno.
Gdzie wrzucać swoją muzyczkę, żeby ją odtwarzało w radiu? Bo wrzuciłem do moje dok\gta user files\user tracks ale dalej nie gra :\ |
Cytat:
coraz bardziej podoba mi sie ta gra :piwo: |
Cytat:
Moga byc pliki wave albo jeszcze jakies inne :) , do mp3 powinienes miec zainstalowango Media Playera 10 albo kodek mp3. EDIT: aaa i musisz cos jeszcze w opcja audio ustawic zwiazanego user tracks |
ja ta gre tylko zlukalem czy dziala.....teraz mam co innego na glowe a i w co innego gram takze pogram wiecej jak skoncze...:)
|
Cytat:
EDIT Odemnie jutro dostaniesz reputka :) bo dziś już nie mogę (nieszczęsny limit) :) :spoko: |
niestety gra WG mojej skali otrzymuje 'Klase D' - jak jeszcze raz by mnie ktos od ziomali wyzwal to bym monitor rozpier....
|
mi wypakowywal dokladnie 12min - atlon 1ghz
niby GF3 to minimum, ale na gf2 tez chodzi... wyglada jak kupa :| ale dziala... fajna gra, ale jak dla mnie zbyt konsolowa... zwlaszcza ta zwariowana kamera podczas jazdy (nie sprawdzalem czy da sie zmienic) |
Zakupilem gdzie trzeba, wypalilem i... kiszka :blee:
Wszystko zainstalowalo sie normalnie, wgralem cuksa, wlanczam gierke ale po gwiazdkach rockstar games nic sie nie dzieje :nie: Dysk przed chwile rzepoli a pozniej czarny ekran. Nie wiem, moze za krotko czekalem ??? No, ale 2 minuty to mi sie zadna gierka jeszcze nie uruchamial :nie: Stery chyba mam ok :taktak: Dla pewnosci sciagnalem najnowsze stery od ATI i instalnalem jeszcze raz DX 9c. Rano sprawdze czy to cos pomoze... Czy ktos z Was mial moze taki problem? EDIT: To nie wina sterownikow :nie: Po logo EAX i Nvidia pokazuje sie czarny ekran i nic sie nie dzieje :( Wiecie moze co z tym fantem zrobic? :idea: Pierwszy raz mam taki problem :blee: |
Nie mam pojęcia, ale wiem że mi chodzi wyśmienicie. Szkoda że jestem na słabszym komputerku, bo mi mobo siadła
Jak narazie Duron 1.8 MSI KT4AV 256DDR 400CL2.5 GF4MX440 64/64 I zobaczymy co z tego będzie :] |
Co czeba zrobić w tej misji pt'nines and ak's'?
Bo zawioze 2 gostków tam gdzie mi karzą i sczelam w butelki ,ale gdy skończe to nie wiem co zrobić ? |
A zestrzeliles wszystkie butelki? Rozgladnij sie dobrze.
Pozniej musisz strzelic w bak samochodu. |
dziś będe sobie pykał równiez :)
|
Cytat:
Wchodze do sklepu i jak sie kupuje jedzenie? Gdzie zacząć pierwszą misje? |
Cytat:
Jedzie będziesz mógł kupic po jakiejś tam misji |
już instalowałem i coś takiego :
błąd danych CRC E:\audio|streams\adverts co robić??? proszę o pomoc! |
Rockstar gdy mówił o kolejnej części serii Grand Theft Auto twierdził, że pojawi się ona dopiero na PlayStation 3, jako że obecne konsole nie mają już tyle mocy by odwzorować środowisko, które zostanie w niej stworzone.
Być może PS3 nie będzie konsolą, na którą kolejny GTA pojawi się najpierw. Taką platformą może natomiast być Xbox 360. Co ciekawsze, równolegle mogłaby się pojawić wersja na PC. A przynajmniej tak twierdzi Paul Eibeler, szef Take-Two w jednym z udzielonych wywiadów. Mówi on, że od czasu GTA 3, Sony i Take-Two miały podpisano czasowe umowy na wyłączność, jednak wtedy Sony było gigantem i zapewniało dużą sprzedaż. Teraz natomiast obserwacja rynku przyniosła wnioski świadczące o tym, że wyłączność na dany tytuł jest czymś, czego Take-Two może więcej nie chcieć. Decyzja w tej sprawie nie została jeszcze podjęta, ale wszystko może się zdarzyć. |
Nie pamiętam czy była o tym mowa. Ale macie TU taj trainer do GTA SA.
1. Odpal grę. 2. Opdal trainera |
Cytat:
|
Skąd moge wziąśc poradnik lub spolszczenie do San Anderas ?
Bo znów się 'zawiesziłem" w misji pt"cesar vialpando" ? Nie wiem co zrobić z tą babką co mi wśadła do auta ? |
witam zacząłem coś robić coś w sprawie gta ale nic nie wykombinowałem robiłęm tym CDCheck tym IsoBuster i tym BadCopy zgrałęm całą płytę jednak nei mogę zgrać tych plików z folderu Audio Streams prawie wszystkich wiec byłbym wdzieczny jak by ktos mi ich udostępniił do ściagnećia z góry dzięki
|
gtasite.net - super stronka pełno przydatnych rzeczy do GTA SA, nawet już kody są :D:D
A mam pytanie odnośnie paska "fat", bo o ile sie orientuje on ma byc jak najmniejszy. Więc co? Mam w ogóle nic nie jeść tylko ćwiczyć ? Czy ten mój mały "nigga" się nie wykończy :D I mam też pytanie odnośnie strzelania. Bo w jednej misji biegne sobie na kolesia z pistoletem strzelam w niego a tu nic, dopiero jakiś 4 nabój go zabija. Czy on się z czasem nauczy lepiej strzelać i bedize mi się łatwiej grało? Wie ktoś :D |
Uhu, juz około 7 misji przeszedłem, umiem grac, nie za dobrze ale jest dobrze :D
Umiem strzelać, jeść, na siłke chodze i mam full Stamina i Mięsnie itp ;D baajeer :D |
Cytat:
ps.Czy ktoś mi przejdzie tą głupią misje z tańczącym samochodem jak mu wyśle swojego save? |
Jestem coraz blizej wyp.......... tej gry z hdd, kamera doprowadza mnie do szału obraca się ciągle nie tak jak by to miało wyglądać, lampy itp. badziewie na drogach również są jakieś dziwne udeżam w jeden samochód zostaje obrócony o 180* a przez inny przejeżdżam bez problemu, niektórzy ludzie wydają się również twardsi od innych :blee: Misje w dokach wojskowych robie dziś chyba już z 4 raz i ciągle mi ktoś ubije tego kolesia :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kurcze pomoze mi ktoś bo tak chciałem sobie zagrac ale nie da sie :(
|
Cytat:
Sprobuj zainstalowac gre bez stacji radiowych, moze sie tak uda ja odpalic. PS. A gra wypas :spoko: |
10 GB?? ja chce tylko parę plików z audio od BEATS do CH
|
Cytat:
Moj blad, chcialem napisac ponad 1 GB, juz poprawilem... Wyslalem ci pliki BEATS oraz CH, 90 MB, link masz na PM. Pozdro |
wielkie dzieki!! jest tego 89 Mb
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi też udało sie przejść tą misje za 3 podejsciem ,wsumie to nie jest taka trudna misja.
|
Chyba gdzieś miałem opis GTA na hadeku, poszukam i wrzucę na stronę
|
Kiedy bede mógł mieć górną cześć ciała odkrytą ?
Bo teraz nie ma takiej opcji w sklepie żebym mógł miec odkrytą klake piersiową ! |
Cytat:
|
Cytat:
PS:Dobra już sobie poradziłem :) |
Cytat:
|
Mam taki problem od poczatku gry nie slysze glosu silnika w swoim wozie innych fur slychac a jak ja prowadze to nie slysze swojego, co to moze byc?Ma ktos jeszcze taki problem?
|
Cytat:
|
No wlasnie chyba mam wszystko dobrze mam wyciszone radio a SFX mam podkrecone ma max!I jeszcze nie slysze jak ten moj kolezka gada na ulicy w domach jak jest to slychac a na ulicy i w wozie jak gadaja to nie!:(
|
@WzW23
Nowe stery do dzwieku? |
@WzW23... jaką masz karte dźwiękową?
|
Cytat:
|
GTA:SA w 8h :wow:
no, kto spróbuje go pobić :P swoją drogą to niezły maniak musi być z niego :) |
haha... gta:sa to zabawa na wieeeeeeele godzin, dni, ba tygodni nawet :D
na początek prywatny odrzutowiec :> http://img61.echo.cx/img61/3633/gtasastartujemy2cp.jpg and then... :D SkyDiving over Los Santos by Y@nkee_PL (.wmv 2,81 MB) || * poprawione, bo wcześniej nie chciało się odtwarzać :| * |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
|
Sorki ze tak wtrace ale... czy ktos moglby podac minimalne i zalecane wymagania sprzetowe GTA:SA... z gory wielkie thnx :spoko:
pozdro ;) |
Cytat:
|
Mam pytanie jak są oznaczone sklepy z broniami i dlaczego nie moge do nich wejśc nie mam takiej sczałki jak ,np.przed siłownią ,przed restełracją ?
Bo poczebne mi są bronie do pewnej misji ale ich nie mam:( Czy może sie myle ;) |
Cytat:
ciach... //Y@nkee_PL ;p pozdro ;) Cytat:
pozdro ;) |
@krEcik^... :bicz:
|
Cytat:
nerwus ;-) pozdro ;) |
Cytat:
ahh, bede musial sciagac :( a na moim super laczu (neo 128) zajmie to jedynie 87h :haha: pozdro ;) |
takie pytanie jak sterowac samolotem w lewo i prawo na ziemi?
|
Cytat:
|
< Q E >
:P |
To co nic nie zrobie z tym dzwiekiem musze na patcha czekac?
|
Cytat:
http://img192.echo.cx/img192/38/hydra9zf.th.gif Potrafi startować z miejsca! dzieki za wskazówke jak sterowac samolotami na ziemi :) |
Buuuuuuuuuuuuu, czy ktoś tu wspominał że GTA:SA nie chodzi na gf2? Bo chyba tak... ale to nieprawda :D W którymś tam poście jeszcze kto inny napisał że na gf2 wygląda jak "gówno" bodajże :) No nie wiem, oceńcie sami ;)
|
Cytat:
No ladne :) Tzn ze na GeForce MX4 bedzie dzialac??? |
Cytat:
|
Cytat:
Hmmmm, no raczey tak... bo jeżeli odpaliło sie na gf2 (który przecież nie ma shaderów) to i na tym sie włączy :) |
Kurde powiem ci szczerze ze nawet nie wiem ale chyba Vinyl AC'97 audio :)
|
to podaj jeszcze jaką płyte główną masz
|
Cytat:
|
1. w jakiej misji jest samolot hydra albo jak gdzie on jest (jak są kody)
2. jak sterować samolotem na ziemi. |
Cytat:
2. klawiszami Q E |
jezzu sokarok, nie załamuj ludzi, już o to pytałeś (pyt. 2) i odpowiedź padła :bicz:
|
jakos odpowiedzi nie widzialem. THX
|
dzis dostalem ta gre,ogolnie spoko,grafa raczej troche gorsza wg mnie niz na VC[800X600 high],ale gra sie przyjemnie.
mam nastepujace pytania : 1.czy jakos idzie wylaczyc cienie?? -bo jakos malo tych opcji graficznych w menu [chyba z 4] 2.czy idzie ustawic na stale kamere zza glownego bohatera bo kamera jest do bani 3.[najlepsze :) ]czy komus udalo wytanczyc do konca wszystkie kroki w klubie na parkiecie [jesli tak to co dostajemy ,moze cos od kolezanki z parkietu || ] |
zeby wyłączyć cienie trzeba zmniejszyć detale na LOW, ja tak zrobilem a zamias detali włączyłem sobie jednostopniowy antialiasing
|
Cytat:
no i tak się zastanawiam co jest po zaliczeniu każdego utworku ;) |
dzieki za odpowiedzi,pokombinuje z detalami, no i musze zostac mistrzem parkietu zeby zobaczyc co sie dostaje :P
|
Cytat:
i dlatego, ze musialem powylaczac sporo bajerow, zeby w miare plynnie chodzilo |
no i troche więcej tych punktów nastukałem w tańcu, szkoda tylko że akurat na drugiej piosence ;)
ps. a jak tam chłopaki idzie wam z dziewczynami :D http://img143.echo.cx/img143/8474/randka6gk.jpg |
Cytat:
|
mam taka proźbe.. jest tu strasznie duzo postow i nie moge sie doszukać linku z którego moge ściagnac prawiwe san andreas...
mógłby mi ktoś podać skad zasysać?? z góry welkie dzięki |
Cytat:
|
Hyh, jaki kolo :D
Mi ciężko idzie te GTA SA Jutro zdaje z chemii, pojutrze z fizy, wtedy zaczne grac na powaznie, narazie z 10 misji przeszedłem moze |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:38. |