![]() |
A co sądzicie o kupowaniu kont z grą na allegro? Bo zastanawiam się nad kupnem żeby połupać po sieci :taktak:
|
Cytat:
Swoją drogą dopytam, bo nie wiem - gra (oryginalna oczywiście) wymaga włożonej płyty w napędzie, czy producent poszedł już na rękę tym co napędu nie mają (lub jak ja nie lubią cięgle trzymać w nim nośnika) i pozwala na jej brak? |
Kurczę ograłem to na PS3 ale dla trybu FPP chętnie zagrałbym jeszcze raz...
|
To jakie masz łącze? 60-80 Mb?
|
60 GB przy maksymalnej prędkości powinno się u mnie pobrać w ok. 2 godziny. Instalacja zapewne następuje dopiero po pobraniu całości, w związku z tym trzeba doliczyć kolejną porcję czasu - wychodzi na to, że jednak szybciej jest zainstalować z płyt.
Postanowiłem już sobie - z zakupem czekam przynajmniej do jesieni. Gra jest świetna, ale szkoda wiosny i lata na tracenie czasu przed kompem - a czasu i tak mam niesamowicie mało. Na forum mogę pojawiać się często, bo to mogę zrobić ze służbowego komputera (z telefonu też, ale nie korzystam z tej możliwości), ale mitrężyć czas spędzany w domu na granie to już przy takiej pogodzie byłaby głupota ;) |
Cytat:
|
To lepiej ukraść :szczerb: bo go nie stać :P
|
Jak ci pozwoli xD, gra nie jest niezbędna do życia, to niech nic online nie robi to się szybciej ściągnie xD
Za dwa miesiące sobie kupisz grę xD, będzie szybciej. |
200 zł to malo dla tego kto zarabia a on nie zarabia. A rodzice na żadna gre nie dadzą.
mgit tylko ze to dzielona siec, a on w tym czasie chodzi po internecie, filmy ogląda online itp. Jak się ściągnie to bede grał u niego na kompie :matrix: |
Dark preferuje czarną flagę - taką grę piracić - zgroza... 200 zł to nie majątek a dopiero w multi można zobaczyć prawdziwy potencjał gry.
|
Dark, rozumiem ze Twój brat ściąga wersję oficjalną, bo inaczej nie powinno się o tym wspominać...
Jak ktoś ma 30Mb to dałoby to radę ściągnąć w 6 godzin, ale musiałoby się ściągać maksymalną prędkością a tak pewnie z 8 godzin. Dark tu masz kalkulator czasu ściągania |
60 GB to jeden dzień pobierania - jedna noc - coś kręcisz :P
|
revolver0 pierw trzeba przejść single by grac na multi . Inna sprawa to 60GB... Brat ściąga drugi dzień i nawet 20 procent nie ma ;(
Cóż, kiedyś tez gry ściągalo s się przez tydzien :D |
Nie dziwię Ci się - Ostatnia gra, jaką kupiłem zaraz po premierze to było GTA IV :taktak: Ta seria ma jednak swoją markę, a mnie cieszy mocno, że piątka jest godną następczynią poprzednich części :)
|
Ja nie wytrzymałem i kupiłem dziś w MM wersję na konsolę - gra wymiata to fakt :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28. |