![]() |
Quad w minimalnych, czyli jednak ten procesor sobie jeszcze radzi ;) Do tego 9800GT czyli karta sprzed ładnych kilku latek.
Myśle że te wymagania są baardzo małe i większość komputerów nie będzie miała problemu z uciągnięciem tytułu. Co innego Wiedźmin 3... :ysz: |
Tak, tylko że grać w GTA na minimalnych? Przecież to tak jakby jechać przez Wenecję autem z zabrudzonymi szybami...
|
Przez Wenecję się pływa się!
|
Jarson dark nie może marzyć o wyższych ustawieniach - w końcu to przyszły bezdomny...
|
|
I to się nazywa wolny człowiek walczący z systemem ;)
|
... operacyjnym :fiu:
|
Cytat:
|
Mam XP więc i tak mi nie wejdzie... Zresztą niedługo sprzedaję to pudło w cholerę i ruszam w świat :spoko:
|
Ilość załączników: 1
:szczerb:
|
No tak, prawie godzina czasu na pierwsze skonfigurowanie gry - toż to prawie jak rok z życia :> Z czego pierwsze 40 minut można było spokojnie poświęcić na spacer, albo zabawę iPadem. A pozostałe 20 zajęła pierwsza rejestracja w PSN, która po pierwsze powinna trwać ok 4-5 minut, a po drugie jest jednorazowa.
Podejrzewam, że Apple gdyby miało GTA V w wersji na Mac rozwiązałoby problem tak, że dystrybuowałoby grę na SSD, który podnosiłby cenę gry o jakieś 150% :fiu: |
GTA V w wersji PC zaprezentowane na nowym zwiastunie - w 60 fps komu to pójdzie w 60 klatkach:(
|
To to nadal nie wyszlo na PC?!?!?!
LOOOOOOOOOOL! :szczerb: |
To też GTA SA odpaliłem xD
|
Cytat:
Na PC wychodzą z poślizgiem i to znacznym |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |