![]() |
Cytat:
Mam nadzieje, że GTA 5 nie będzie tak niedorobiona i że po 7 patchu będzie grywalna:( Lepiej będzie kupić nowszą, ze względu na to, że obsługuje nowsze rzeczy, choć cena jest zaporowa... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie mam mocnej grafiki - mam straszne padło, od którego lepszy jest nawet 6600GT którego posiadam ze starego komputera, tylko że jest na AGP i nie ma jak go zamontować.
mgit na małym monitorze to nie kłuje w oczy :) |
Mój GTX 670 ledwo dał radę przy Call of Duty Advanced Warfare - na ultra i wszystko na max'a -> trzeba było podkręcać, pewnie przy GTA będzie jeszcze gorzej :(
Zaczynam się obawiać, że GTX 670 z 2 GB ram - to za mało dla ACU i nowego Wiedźmina 3 czy GTA :( A grać w rozdzielczości 800x600 to już lepiej w cale nie grać |
Cytat:
A co do grania jak się ma mocną grafikę to po co grać w rozdziałce 800*600? Ale z drugiej strony może być trochę słaba przy rozdzielczości WQHD i przy7 maksymalnych ustawieniach... Mój gtx 460 da radę, ale średnie/normalne w HD :( |
Cytat:
|
Nie rozumiem o co Wam chodzi z tą rozdziałką. Sam wolę mieć 800x600 i wysokie ustawienia niż 1024x768 i niskie.
|
Oj chyba cen nie widziales telewizorow UHD :P
|
To nie lepiej było kupić telewizor i dać na ścianę? Taniej wyjdzie a i wielofunkcyjny :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
A jaki masz monitor? Jak nie więcej niż 24' to myślę że HD wystarczy. Nie rozumiem pogoni za rozdzielczościami, sam nawet nie wiem jaka to jest :)
|
HD trochę mało... lubię WQHD :szczerb:
|
Patrix z palcem w d... na średnich w HD. Mogę się założyć :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:07. |