![]() |
@Dark
Nie gram w GTA 5 nie mam, w San Adreas grałem... A na Ciebie niewygodne pytanie w Twoim temacie czeka. A co do GTA5 bez podkręcania się nie obejdzie, albo wymiana karty:(( |
Cytat:
|
na konsoli nie chce grać w tego hiciora.
|
nowy zwiastun gta 5
|
Mam na ps3 i dziala wysmienicie , ale jak zapytacie Beriona to wam powie zaraz ze tam wszystko sie krzaczy i textury przechodza przez siebie i takie tam :D
|
Bo Berion szuka niedoskonałości w grach xD i jest w tym mistrzem xD
|
Arizona || |
e, samochód uszkodził a tak by tylko resztki jego mózgu zbierali, gdzie tu ekonomia?
Ile gwiazdek miał? ja obstawiam że 3, bo policja taka agresywna xD |
Jak by jakis cymbal w europie latal ze strzelba po miescie i strzelal tez by go tak pewno zwineli .
|
Minęło kilka dni od premiery, więc wyszukałem na YT, czy piątka ma szansę pracować płynnie na mojej GTX 560 Ti. Okazuje się, że jak najbardziej, a jestem o to tym bardziej spokojny, że moja jest podkręcona fabrycznie z 823 MHz do 1000 MHz.
Teraz wyłania się tylko jeden malutki problem - reszta konfiguracji. Od kilku lat nie modernizuję (poza zmianą grafiki) komputera i mam przestarego C2D na s775. Okazuje się jednak, że te filmiki, które są robione z GTX 560 Ti bazują na C2Q Q6600 (najmocniejszy bodaj procek jaki można było mieć pod s775). A ten można mieć spokojnie za ok. 200 zł. I tak się teraz zastanawiam - czy czekać spokojnie jeszcze rok i następnie kupić całkiem nowy, niezbyt drogi (2,5k powiedzmy) zestaw, z którym to zamiarem i tak noszę się od dłuższego czasu, czy nadal trzymać się przyjętej kilka lat temu filozofii, że na kompa wydałem za dużo w młodości i teraz już wystarczy? ;) Skłaniam się ku opcji oszczędnej, ale jedno wiem - wówczas na max. detalach sobie nie pogram, a wspomniany procesor nie uciągnie już żadnej lepszej karty niż ta, którą mam obecnie w budzie :hmm: |
Kup procek za 2 stowki i sie ciesz , albo kup konsole ps3 z cfw i tez sie ciesz ;)
|
Lepiej XO i nie martwisz się wymaganiami
|
Cytat:
Ja mam zotax'a gtx 460 amp, czyli podkręcony fabrycznie i ponoć jest w stanie uciągnąć GTA5 na średnich w fullhd, jak będę miał gierkę to go spróbuje podkręcić o jakieś 10-25 %, procka mam 2 rdzeniowego Phenoma 2 555, z odblokowanymi dwoma rdzeniami (łącznie cztery xD) i też go podkręcę. Jak chcesz teraz grać to zmień procka, ja bym poczekał i za rok bym się na niego rzucił z nowym zestawem. Wyjdą dodatkowe łatki i tym podobne... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Lepiej przeczekać, swoją drogą nie wiem czy ktoś z Was czytał na Benchmarku że GTA54 nawet APU AMD można przyzwoicie uruchomić A GTA 4 była grą tak kiepsko z optymalizowana że mocne PC marudziły.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:29. |