![]() |
Mi może pójdzie, nie będą to może ustawienia ultra itp. ale niskie/średnie. A z innej beczki wersja na PS3 umożliwia "instalację" jej na dysku, tak jak ma to miejsce w MGS4?
|
Musiałbym zbierać na konsole jakieś pół roku. Poza tym , trzeba by dokupić TV(z tego na dole ciągle ktoś coś ogląda). I sama gra też kosztuje(Xboxa nie kupię, bo sie ponoć psują, a PS3 nie da się w 100% przerobić).
Czyli zagram sobie za jakieś 2 lata :haha: |
Skoro tak Wam zalezy na tej grze i tak czekacie to nie lepiej bylo kupic konsole? ;-)
|
Mi raczej nie wejdzie, a fortuny na komputer nie zamierzam wydawać :P
|
A nie była to taka luźna data?
Trzeba będzie komputer zmienić xD |
LUDZIE!
Jest podana data premiery! :D 7 listopada tego roku! Więcej tutaj: http://www.dobreprogramy.pl/Premiera...ews,56734.html |
To trzeba zawczasu tematy takowe po zakładać i pozamykać xD
|
Jak wyjdzie na PC to (cytując klasyka z forum):
Cytat:
PS Ciekawe czy będzie jak przy temacie z GTA SA: 1. Info o grze 2. Rozważania nt. gry 3. Gra w internecie - który link jest dobry 4. Ile kto już ściągnął 5. Jaka za***ista jest gra :D W większości tematów o grach na CDRinfo jest właśnie taki schemat :D |
Naughty Dog, chyba Rockstar Games, gra będzie używalna dopiero po 7 patchach zapewne tak jak 4.
|
Cytat:
Od kiedy mam PS3, przekonałem się że to konsole wiodą prym jeśli idzie o gry. V grywalny hit, ciekawe jak będzie to wyglądać na PC. Doświadczenie każe mi spodziewać się bugów, o większym natężeniu niż na konsolach. BTW z myślą o tej grze kupiłem ps3, nie spodziewałem się że Naughty Dog tak pozytywnie mnie zaskoczy :) |
Pasta to chyba tylko, że procesor się mniej grzeje i nie zaniża taktowania w grach. Co do wydajności. W GTA 4 grało mi się całkiem dobrze, choć tylko na Pentium Dual-Core 2 rdzenie. Teraz już 4. Jak na GTA5 nie wystarczy, gra pójdzie do kosza :)
|
Hehe na pewno dużo. Ale polecał bym wymienić sobie pasty przewodzące w komputerze bo wiele osób myśli że ma slaby komputer a przez zużyte pasty może być on 2 razy wolniejszy.
Mówię bo sam wczoraj wymieniałem i nie spodziewałem się aż tak dobrych efektów. |
Ciekawe ile osób wymieni komputer by uruchomić tą grę xD
|
Nie mogę się doczekać wersji na peceta
|
Kiedyś optymalizowali kod. Teraz kupujesz komputer pod grę, a nie grę pod komputer xD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |