![]() |
1.Spyro
2.Crash Bandicoot 3.Baldurs Gate 4.Morrowind ^^ |
A ja zawsze do wszelakich pinballi , a najbardziej tych co wyszły na Amige .
|
FIFA - gram w grę praktycznie kilka razy w tygodniu.
Jedyna gra w którą gram. Inne gry omijam :P |
Top 10 gier do których lubię wracać :) :
1. Chrono Trigger 2. Final Fantasy 3. Kingdom Hearts 4. Super Mario World (sentyment :) ) 5. Prince of Persia Warrior Within 6. Uncharted 2 7. Uncharted 3 8. Dragon Ball Legacy of Goku 2 9 Spyro 10. Crash Bandicoot |
Wracam czasem do gier z psx
|
jRPG z PSXa wszelakie i platformery z NES/SNES.
|
Hired Guns
UFO 1,2,3 Doom I,II Heretic Było oczywiście wiele dobrych gier na Amigę, PC,DC i X360 - ale wymienie tylko te, bo im stuknęło już po 20 lat a im (ani mi) to w ogóle nie przeszkadza. |
Jeśli ktoś pamięta gry z ZX Spectrum, gdzie głównym bohaterem jest niejaki Wally, z pewnością ucieszy się z Remake'u tytułu Pyjamarama. Gra została narysowana od nowa i wygląda świetnie, można ją pobrać tutaj. Polecam ! :)
Informacja o grze. |
Ja najchętniej wracam do gta 1 lub gta london a oprócz tego znajdzie się miejsce dla Heroes III i Fifa 06
|
trafiłem na fajną pecetową konwersję gry Archon o nazwie Archon Evolution, szkoda że nie ma możliwości gry z komputerem (tylko 2 graczy) i trzeba czekać aż ktoś się nawinie :)
opis gry (oryginału na Atari) jest tutaj pozdrawiam |
Już dawno nie pogrywałem i chyba wrócę do Desperados :spoko:
Przeszedłem już ją kilka razy i wciąż mam sentyment, świetny klimat. Druga część to już nie to samo, opiera się o 3D, zepsuli ją jak serię Commandosa :sciana: |
prince of persia 1 czesc:D
|
Nie ma czasu ju***380; na gry, ale dobrze wspominam
Diablo i Monkey Island |
A teraz pora na przypomnienie sobie broken sword, właśnie niemieccy der fani wydali kontynuację klasycznej, rysowanej przygodówki, jaką były dwie pierwsze części broken sworda. Gra dostępna za darmo na stronie programistów, mi się właśnie ściąga.
www.brokensword25.com |
***346;wietny moment na powr***243;t do Red Alerta ! EA rozdaje go za darmo :D.
http://www.ea.com/redalert/index.jsp |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |