![]() |
mafia
tak***261; sam***261; przyjemno***347;***263; mi sprawi***322;a za drugim razem jak i za pierwszym! :) |
A ja wracam raz w roku do:
Abes oddysey Neverhood - razem z dziewczem siadamy i oglądamy:) |
Transport Tycoon Deluxe teraz już z polskim patchem (działa pod Win XP), ale tylko 1 cześć bo 2 nie spasiła, Tetris 3D, Mario Bros, River Raid (z atari 800 i sarszych). czasami Quake 3 i Unreal T. 2004,
|
JA gram ju***380; chyba 4 raz w NFS underground 2...r***243;znie***380; wiele razy wraca***322;em do Heroesa 3 kt***243;rego te***380; bardzo lubi***281;
|
aliens Asualt - to jakis mod czy sie pomyliles?
|
Mu Online
Medal of Honor: aliens Asualt |
O tak wlasnie, A dokladniej 2 czesc, chociaz 1 tez byla fajna
|
Pontifex?
|
Mortal Kombat Trilogy, i 4
Warcraft 3 ft iii jeszcze jedna ale nie pamietam tytulu, a juz ja skasowalem, ale budowalo sie tam mosty. Bardzo fajna gra |
Settlers III
a wczesniej Myth i jego druga czesc probowalem tylko cos nie ten tego. Misje chodza dobrze tylko odprway sie slimacza i przez to nie moge sie wczuc w klimat. Zna ktos rozwiazania ? Koles normalnie nawija tylko tekst idzie baaaaaaaaaaaaardzo powoli. Pewnie bym musial czekac kilka minut aby caly przelecial. |
Diablo I i II (szczegolnie 2)
cala seria Age of Empires |
Civ
Morrowind Heroes II i III F1 Built to Win Saper |
Deus Ex, System Shock 2 (juz nie moge sie Bioshocka doczekac), Elastomania, The Settlers IV, Command & Conquer, Quake III
|
ja to jestem fanatykiem mario
dlatego tęsknie za całą serią mario a tego to jest |
Elastomiania :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:05. |