![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#661 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No mi racej zejdzie dłużej niż 15, bo mam wrażenie, że już więcej grałem, a końca nie widac (i dobrze
![]() Tak czy siak właśnie zarwałem kolejną noc na grze i muszę przyznać, że jest ona po prostu rewelacyjna. Od czasu The Longest Journey (a wcześniej Abe's Oddysey) żadna gra mnie nie wciągnęła. Z dużą niechęcią wyłączyłem przed chwilą komputer, ale że jutro normalny dzień i trzeba wcześnie wstać, to nie mogę sobie pozwolić na grę do rana, jak to zrobiłem jeszcze w ten weekend ![]() W każdym razie gra rewelacja - zaczynam żałować, że nigdy nie przeszedłem jedynki, ale kto wie, czy tego nie nadrobię ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#662 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
I tak trzymac!
![]()
![]() |
#663 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Oryginał kupię na pewno, bo taką grę warto jest mieć w swojej kolekcji i na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę ![]()
![]() |
![]() |
#664 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
a sam momentami zaluje, ze mam za slabego kompa na HL2 ![]() kiedys 1. cz (BAARDZO dawno) przeszedlem cala ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 03.01.2006 o godz. 14:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
się nakombinować. Mi się najbarzdziej podobało to że mogłem jeździć tymi rużnymi pojazdami i czabyło kombinować żeby przejść na drugą strone np.była deska i podnią był pustak (równowaga ) i czabyło dać więcej cegieł na drugą strone żeby przejsć na brzeg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Ale kupię sobie nówkę w sklepie, myślę, że dla tej gry warto ![]() Co do kompa.. Jedna z dużych zalet tej gry to dla mnie znakomita optymalizacja kodu. Dawno nie spotkałem gry, która by mi tak płynnie chodziła i jednocześnie tak dobrze wyglądała. I żeby nie było - moja "potężna" maszyna to: Athlon XP 2000+ 1GB ramu (na 512 też chodziło płynnie, ale dłużej trwało wczytywanie) GeForce IV Titanium 4200 (128MB) To naprawdę nie jest super nowoczesny sprzęt (chociaż na moje potrzeby w zupełności wystarczający), a działaniu gry nie mogę niczego zarzucić ![]()
![]() |
![]() |
#667 |
Szperacz
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Tak wlasnie Half Life 2 to kolejna po Quake3 i Half Life 1 gra ktora dziala na wszystkim co ma ekran i klawisze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#669 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Na razie czasu brak na granie w cokolwiek
![]() Ale do HL2 wrócę kiedyś - na razie niech czeka na półce na lepsze czasy ![]() ![]()
![]() |
#670 |
the one
CDRinfo VIP
No.. w tygodniu nie miałem czasu, ale dzisiaj wygospodarowałem wieczorkiem (a właściwie w nocy) kilka godzin, żeby sobie znowu przy HL siąść
![]() No i pograłem i gdyby nie to, że cały dzień siedziałem przed komputerem nad projektem i boli mnie już trochę od tego głowa to grałbym dalej ![]() ![]() W każdym razie gra dalej świetna ![]()
![]() |
#671 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#672 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Poza tym w grze na szczególną uwagę zasługuje fabuła i granie raz na tydzień godzinę to jak oglądanie Losta w telewizji raz na tydzień (albo jeszcze bardziej - 24 godziny ) ![]()
![]() |
![]() |
#673 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#674 |
the one
CDRinfo VIP
No i gra już skończona, właściwie już w niedzielę.
Muszę przyznać, że sama końcówka również mnie nie rozczarowała i do końca naprawdę bardzo przyjemnnie się grało ![]() A zrobionie tego budynku w grze to już dzieło sztuki. Tylko w jednej grze (a właściwie serii gier) do tej pory spotkałem się z takim rozmachem w projektowaniu plansz, a mianowicie w Jedi Knight II i Jedi Academy. Które to gry swoją drogą też bardzo mi się podobały. Tylko zakończenie trochę mnie rozczarowało. Taki już jestem, że lubię happy endy, a tu jak już tami miał być, to nagle się coś skopało (jak to w half lifie ![]() No a że grę skończyłem trochę szybciej niż się spodziewałem i miałem jeszcze trochę czasu, to... zacząłem grać od początku ![]() Przekonałem się też, że moje początkowe zastrzeżenia odnośnie grafiki spowodowane były tylko niewłaściwymi ustawieniami. Te, które mam obecnie (prawie wszystko na full) to poezja obrazu, a jednak z pierwszych scen, kiedy ucieka się po dachu i widzi cały horyzont jest naprawdę świetna.. Podsumowując - gra to kawał bardzo dobrej i przemyślanej roboty, tylko pogratulować ![]()
![]() |
#675 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|