Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.02.2005, 20:29   #601
CreAtivE
Audigy ES

Data rejestracji: 24.01.2005
CreAtivE w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pogramy w HL2DM lub w CSS?
. : Sapphire ATI Radeon 9600PRO 256MB 400/600@525/710 : .
. : 2x512DDR-II Kingston 533MHz : .
. : TSSH-352 | ASUS CRW-5232AS | LG GSA-4163B : .
. : WD Raptor 74GB : .

>[ 3DMark_01 \|/ 2xxxx pts ]
>[ 3DMark_03 \|/ ? pts ]
>[ 3DMark_05 \|/ ? pts ]
CreAtivE jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.02.2005, 20:38   #602
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Eh, a mi w niedziele VALVe wywaliło moje EMPORiO'we konto i już niestety grać nie moge
Co 10min jestem na forum EMPORiO i sprawdzam czy nei ma jakiegoś fix'a, ale neistety qpa :[

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.02.2005, 20:41   #603
MacGyver
Team Member

Data rejestracji: 14.05.2002
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez CreAtivE
Pogramy w HL2DM lub w CSS?
Na Multi umawiamy sie tiu:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33716
8 )
Stary 10.02.2005, 00:20   #604
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus
Eh, a mi w niedziele VALVe wywaliło moje EMPORiO'we konto i już niestety grać nie moge
Co 10min jestem na forum EMPORiO i sprawdzam czy nei ma jakiegoś fix'a, ale neistety qpa :[
hehe... a jednak valve wycina piratów w pień
ciesze się, bo wkońcu skończy się szczeniackie zachowanie w CSS... TK i inne takie tam *****stwa

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 00:34   #605
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Eh, ale, że akurat musiało się to zdażyć jak nie mam kasy i niemam ja ją zdobyć...
Coś czuje, że to już koniec wersji od EMPORiO i nawet Polak w ich załodze nic nie pomoże

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 07:54   #606
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Według mnie dobrze się zaczyna dziać... HL2 jest wart swojej ceny - a dodatkowy plus stanowi to, że nie ma opłat za granie Multiplayer chociaż
Stary 10.02.2005, 09:45   #607
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Według mnie dobrze się zaczyna dziać... HL2 jest wart swojej ceny - a dodatkowy plus stanowi to, że nie ma opłat za granie Multiplayer chociaż
Wiesz, mówisz tak, bo akurat tą grę masz oryginalną i podoba Ci się ona. Oczywiście nie mam zamiaru bronić piratów, ale dla wielu osób to tylko jedna gra z wielu, nic specjalnego...

Chociaż generalnie mi się podoba to, że w końcu ktoś stworzył bardziej skuteczny (co nie oznacza, że w ogóle skuteczny) system obrony przed piractwem. Trudno już liczyć na to, że dystrybutorzy sami z siebie obniżą ceny, więc może jeśli ludzie (z przymusu lub nie) zaczną kupować więcej oryginałów, to wtedy te ceny w końcu spadną... Bo nie oszukujmy się, ponad 100 złotych, nawet za grę bardzo dobrą, to jak na warunki polskie, dużo dużo za dużo...

ps: 1500 post

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.02.2005, 10:56   #608
Pagerus

Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Wiesz, mówisz tak, bo akurat tą grę masz oryginalną i podoba Ci się ona. Oczywiście nie mam zamiaru bronić piratów, ale dla wielu osób to tylko jedna gra z wielu, nic specjalnego...

Chociaż generalnie mi się podoba to, że w końcu ktoś stworzył bardziej skuteczny (co nie oznacza, że w ogóle skuteczny) system obrony przed piractwem. Trudno już liczyć na to, że dystrybutorzy sami z siebie obniżą ceny, więc może jeśli ludzie (z przymusu lub nie) zaczną kupować więcej oryginałów, to wtedy te ceny w końcu spadną... Bo nie oszukujmy się, ponad 100 złotych, nawet za grę bardzo dobrą, to jak na warunki polskie, dużo dużo za dużo...

ps: 1500 post
Moim zdaniem gry zapewniające dużo rozrywki - które można przejść za każdym razem, z różnym poziomem trudności - mają element multiplayer i w ogóle - zapewniają wiele godzin rozrywki - mogą nawet kosztować około 100zł - co jakiś czas można do nich wrócić i się przy nich nie nudzić - jest parę takich pozycji - głównie wśród strategii (przykład StarCraft'a - gra nie nowa - ale wciąż na topie i potrafi zapewnić dobrą rozrywkę)...
Ale głupotą jest dla mnie, aby gry proste i na dłuższą metę nudne były równie drogie... typu jakieś bijatyki czy takie inne - w których w kółko dzieje się to samo - też można je przejść 10.000 razy każdym zawodnikiem - ale czy to ma sens? Do strategii czy FPS'ów można dorabiać mapy, nowe jednostki (do strategii oczywiście) albo inne rzeczy - i wówczas zabawa się przedłuża Przykładowo - nie żałuję pieniędzy wydanych na gry typu Baldur's Gate czy Neverwinter Nights - na razie nie mam za bardzo czasu w nie grać - bo są strasznie czasożerne - ale potrafią zapewnić długą rozrywkę - no i wyszły do nich dodatki przedłużające zabawę...
Zaraz pewnie posypią się teksty w stylu, że dla wielu ludzi taka gra to jest super i gra w nią do upadłego - a dla innego z kolei to rozrywka na 5 minut... ale o gustach się nie dyskutuje, nie? Nie wiem czy ująłem tu wszystko co chciałem - jak mi się coś przypomni to dopiszę
Stary 10.02.2005, 12:07   #609
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mi też zablokowali konto na Steamie.. ehh no należało się tego spodziewać, że Valve nie będzie patrzyć sobie z boku jak ich ludzie okradają. Ale szczerze powiedziawszy CSS mi się trochę znudził, wolę grać w MU Online
Stary 10.02.2005, 12:11   #610
Pagerus

Cytat:
Napisany przez kiewas
Mi też zablokowali konto na Steamie.. ehh no należało się tego spodziewać, że Valve nie będzie patrzyć sobie z boku jak ich ludzie okradają. Ale szczerze powiedziawszy CSS mi się trochę znudził, wolę grać w MU Online
Swego czasu sam grywałem w MU Online - ale wcięło mi gdzieś login i hasło :/ A jak próbowałem się znowu zarejestrować - to coś mi się nie udało Po drugie jakoś dużo danych wymagają przy tej rejestracji
Bliższe memu sercu klimaty to Ragnarok Online
Stary 10.02.2005, 13:15   #611
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Pagerus
Moim zdaniem gry zapewniające dużo rozrywki - które można przejść za każdym razem, z różnym poziomem trudności - mają element multiplayer i w ogóle - zapewniają wiele godzin rozrywki - mogą nawet kosztować około 100zł - co jakiś czas można do nich wrócić i się przy nich nie nudzić - jest parę takich pozycji - głównie wśród strategii (przykład StarCraft'a - gra nie nowa - ale wciąż na topie i potrafi zapewnić dobrą rozrywkę)...
Ale głupotą jest dla mnie, aby gry proste i na dłuższą metę nudne były równie drogie... typu jakieś bijatyki czy takie inne - w których w kółko dzieje się to samo - też można je przejść 10.000 razy każdym zawodnikiem - ale czy to ma sens? Do strategii czy FPS'ów można dorabiać mapy, nowe jednostki (do strategii oczywiście) albo inne rzeczy - i wówczas zabawa się przedłuża Przykładowo - nie żałuję pieniędzy wydanych na gry typu Baldur's Gate czy Neverwinter Nights - na razie nie mam za bardzo czasu w nie grać - bo są strasznie czasożerne - ale potrafią zapewnić długą rozrywkę - no i wyszły do nich dodatki przedłużające zabawę...
Zaraz pewnie posypią się teksty w stylu, że dla wielu ludzi taka gra to jest super i gra w nią do upadłego - a dla innego z kolei to rozrywka na 5 minut... ale o gustach się nie dyskutuje, nie? Nie wiem czy ująłem tu wszystko co chciałem - jak mi się coś przypomni to dopiszę
W sumie zgadzam się, chociaż jak zauważyłeś - gusta są różne i trudno powiedzieć, że rts-y mogą być droższe, a strzelaniny powinny kosztować niewiele... Dla wszystkich co innego przedstawia inną wartość.

Ja na przykład nie mam problemów z zapłaceniem za najnowszego Mysta 100 złotych (chociaż przyznam, że 150 prawdopodobnie bym nie dał i po prostu poczekał aż potanieje), bo ta gra jest dla mnie tyle warta i wiem, że długo będę w nią grał. Natomiast za PainKillera, którego w sumie na dysku mam już ładnych kilka miesięcy (zostały mi jeszcze trzy plansze - może go w końcu skończę ) uważam, że 19 złotych to cena zdecydowanie .... za niska Ale serio - gra jest bardzo dobrze zrobiona, jedna z lepszych gier polskich w ogóle i jedna z lepszych tego typu strzelanin na świecie. Mogłaby spokojnie kosztować około 60 - 70 złotych i z pewnością bym ją wtedy też kupił

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2005, 18:59   #612
Hajasz
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.09.2002
Hajasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Half-Life2 (AXPI)

Oficjalny serwis pak od aXpi - Half-Life_2_aXpi_patch lub Half-Life_2.PATCH-FINAL-AXPI.exe. Szukam ktoregos z tych plikow aby moc poprawnie pograc w gierke.
Pytam bo moze ktos sciagnal z neta te wersje HL2 (AXPI) i ma ktorys z tych plikow.
Stary 21.05.2005, 12:09   #613
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
W supermarkecie eMule jest taki pliczek do "zabrania", ale niestety jest tylko jedna osoba udostępniająca...
Stary 21.05.2005, 17:23   #614
Hajasz
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.09.2002
Hajasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak przyjacielu wiem, ze jest ale nie moge go pobrac ze wzgledu na wlasnie to jedyne zrodlo. Wiec sie wlasnie zapytalem czy ktos ma moze ten plik.
Stary 22.05.2005, 12:57   #615
t_e_l
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 19.11.2003
t_e_l zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Hajasz
Tak przyjacielu wiem, ze jest ale nie moge go pobrac ze wzgledu na wlasnie to jedyne zrodlo. Wiec sie wlasnie zapytalem czy ktos ma moze ten plik.
nie chce Cię skłamać ale mam chyba (z tego co pamiętam ) na dysku Half-Life_2_aXpi_patch.exe, jeszcze sprawdze.

Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok.
I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego,
a profesjonaliści zbudowali Titanica
t_e_l jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: