![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#601 |
Audigy ES
Data rejestracji: 24.01.2005
![]() |
Pogramy w HL2DM lub w CSS?
. : Modecom Rainbow | Mercury 400W PFC Silent : . . : ??MOTHERBOARD UKNOWN ?? : . . : INTEL Penium 4 2.8GHz FSB800 1MB Cache S478 HT : . . : Sapphire ATI Radeon 9600PRO 256MB 400/600@525/710 : . . : 2x512DDR-II Kingston 533MHz : . . : TSSH-352 | ASUS CRW-5232AS | LG GSA-4163B : . . : WD Raptor 74GB : . __________________ >[ 3DMark_01 \|/ 2xxxx pts ]
>[ 3DMark_03 \|/ ![]() >[ 3DMark_05 \|/ ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#602 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Eh, a mi w niedziele VALVe wywaliło moje EMPORiO'we konto i już niestety grać nie moge
![]() Co 10min jestem na forum EMPORiO i sprawdzam czy nei ma jakiegoś fix'a, ale neistety qpa :[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33716 8 )
![]() |
![]() |
![]() |
#604 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ciesze się, bo wkońcu skończy się szczeniackie zachowanie w CSS... TK i inne takie tam *****stwa
![]() |
![]() |
#605 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Eh, ale, że akurat musiało się to zdażyć jak nie mam kasy i niemam ja ją zdobyć...
![]() Coś czuje, że to już koniec wersji od EMPORiO i nawet Polak w ich załodze nic nie pomoże ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Według mnie dobrze się zaczyna dziać... HL2 jest wart swojej ceny - a dodatkowy plus stanowi to, że nie ma opłat za granie Multiplayer chociaż
![]()
![]() |
#607 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Chociaż generalnie mi się podoba to, że w końcu ktoś stworzył bardziej skuteczny (co nie oznacza, że w ogóle skuteczny) system obrony przed piractwem. Trudno już liczyć na to, że dystrybutorzy sami z siebie obniżą ceny, więc może jeśli ludzie (z przymusu lub nie) zaczną kupować więcej oryginałów, to wtedy te ceny w końcu spadną... Bo nie oszukujmy się, ponad 100 złotych, nawet za grę bardzo dobrą, to jak na warunki polskie, dużo dużo za dużo... ps: 1500 post ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#608 | |
![]() ![]() |
Cytat:
Ale głupotą jest dla mnie, aby gry proste i na dłuższą metę nudne były równie drogie... typu jakieś bijatyki czy takie inne - w których w kółko dzieje się to samo - też można je przejść 10.000 razy każdym zawodnikiem - ale czy to ma sens? Do strategii czy FPS'ów można dorabiać mapy, nowe jednostki (do strategii oczywiście) albo inne rzeczy - i wówczas zabawa się przedłuża ![]() Zaraz pewnie posypią się teksty w stylu, że dla wielu ludzi taka gra to jest super i gra w nią do upadłego - a dla innego z kolei to rozrywka na 5 minut... ale o gustach się nie dyskutuje, nie? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#609 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Mi też zablokowali konto na Steamie.. ehh no należało się tego spodziewać, że Valve nie będzie patrzyć sobie z boku jak ich ludzie okradają. Ale szczerze powiedziawszy CSS mi się trochę znudził, wolę grać w MU Online
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Bliższe memu sercu klimaty to Ragnarok Online ![]()
![]() |
![]() |
#611 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ja na przykład nie mam problemów z zapłaceniem za najnowszego Mysta 100 złotych (chociaż przyznam, że 150 prawdopodobnie bym nie dał i po prostu poczekał aż potanieje), bo ta gra jest dla mnie tyle warta i wiem, że długo będę w nią grał. Natomiast za PainKillera, którego w sumie na dysku mam już ładnych kilka miesięcy (zostały mi jeszcze trzy plansze - może go w końcu skończę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#612 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Half-Life2 (AXPI)
Oficjalny serwis pak od aXpi - Half-Life_2_aXpi_patch lub Half-Life_2.PATCH-FINAL-AXPI.exe. Szukam ktoregos z tych plikow aby moc poprawnie pograc w gierke.
Pytam bo moze ktos sciagnal z neta te wersje HL2 (AXPI) i ma ktorys z tych plikow.
![]() |
#613 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
W supermarkecie eMule jest taki pliczek do "zabrania", ale niestety jest tylko jedna osoba udostępniająca...
![]() |
![]() |
#614 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2002
![]() |
Tak przyjacielu wiem, ze jest ale nie moge go pobrac ze wzgledu na wlasnie to jedyne zrodlo. Wiec sie wlasnie zapytalem czy ktos ma moze ten plik.
![]() |
#615 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Cytat:
LUDZIE NIE POWINNI SIE WYPOWIADAC NA TEMAT NA KTORY NIE MAJA POJECIA Pomyśl dobrze, zanim ocenisz kogoś i wydasz wyrok. I pamiętaj, amatorzy zbudowali Arkę Noego, a profesjonaliści zbudowali Titanica ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|