![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#661 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No mi racej zejdzie dłużej niż 15, bo mam wrażenie, że już więcej grałem, a końca nie widac (i dobrze
)Tak czy siak właśnie zarwałem kolejną noc na grze i muszę przyznać, że jest ona po prostu rewelacyjna. Od czasu The Longest Journey (a wcześniej Abe's Oddysey) żadna gra mnie nie wciągnęła. Z dużą niechęcią wyłączyłem przed chwilą komputer, ale że jutro normalny dzień i trzeba wcześnie wstać, to nie mogę sobie pozwolić na grę do rana, jak to zrobiłem jeszcze w ten weekend ![]() W każdym razie gra rewelacja - zaczynam żałować, że nigdy nie przeszedłem jedynki, ale kto wie, czy tego nie nadrobię
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#662 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
I tak trzymac!
w razie jak bys mial jakis problem to pytaj na http://board.half-life2.pl/ tylko ostrzegam - nie pisz o piracie i uzywaj opcji szukaj bo tamtejsza spolecznosc lubi urzadzac publiczne lincze (zreszta gdyby to forum odwiedzaly takie przekrety jak kolesie z Valve [a nie byl to odosobniony przypadek] to tez by tutaj takie lincze sie dobywaly)
|
|
|
#663 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Oryginał kupię na pewno, bo taką grę warto jest mieć w swojej kolekcji i na pewno jeszcze nie raz do niej wrócę
|
|
|
|
#664 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
a sam momentami zaluje, ze mam za slabego kompa na HL2 ![]() kiedys 1. cz (BAARDZO dawno) przeszedlem cala
Ostatnio zmieniany przez Smartek : 03.01.2006 o godz. 15:56 |
|
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
się nakombinować. Mi się najbarzdziej podobało to że mogłem jeździć tymi rużnymi pojazdami i czabyło kombinować żeby przejść na drugą strone np.była deska i podnią był pustak (równowaga ) i czabyło dać więcej cegieł na drugą strone żeby przejsć na brzeg. |
|
|
|
|
|
|
#666 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Ale kupię sobie nówkę w sklepie, myślę, że dla tej gry warto ![]() Co do kompa.. Jedna z dużych zalet tej gry to dla mnie znakomita optymalizacja kodu. Dawno nie spotkałem gry, która by mi tak płynnie chodziła i jednocześnie tak dobrze wyglądała. I żeby nie było - moja "potężna" maszyna to: Athlon XP 2000+ 1GB ramu (na 512 też chodziło płynnie, ale dłużej trwało wczytywanie) GeForce IV Titanium 4200 (128MB) To naprawdę nie jest super nowoczesny sprzęt (chociaż na moje potrzeby w zupełności wystarczający), a działaniu gry nie mogę niczego zarzucić
|
|
|
|
#667 |
|
Szperacz
Data rejestracji: 26.06.2005
![]() |
Tak wlasnie Half Life 2 to kolejna po Quake3 i Half Life 1 gra ktora dziala na wszystkim co ma ekran i klawisze
|
|
|
|
|
|
#668 | |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#669 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Na razie czasu brak na granie w cokolwiek
święta się skończyły już niestety...Ale do HL2 wrócę kiedyś - na razie niech czeka na półce na lepsze czasy Jedynkę wspominam bardzo ciepło - sądzę, że też jeszcze kiedyś do niej wrócę
|
|
|
|
#670 |
|
the one
CDRinfo VIP
No.. w tygodniu nie miałem czasu, ale dzisiaj wygospodarowałem wieczorkiem (a właściwie w nocy) kilka godzin, żeby sobie znowu przy HL siąść
![]() No i pograłem i gdyby nie to, że cały dzień siedziałem przed komputerem nad projektem i boli mnie już trochę od tego głowa to grałbym dalej Ale może jutro jeszcze jak dobrze pójdzie mi robota to zdąże wieczorem usiąść. Myślę, że zbliżam się powoli do końca, ale może - mam nadzieję - się mylę.. W każdym razie gra dalej świetna
|
|
|
#671 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#672 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Poza tym w grze na szczególną uwagę zasługuje fabuła i granie raz na tydzień godzinę to jak oglądanie Losta w telewizji raz na tydzień (albo jeszcze bardziej - 24 godziny )
|
|
|
|
#673 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#674 |
|
the one
CDRinfo VIP
No i gra już skończona, właściwie już w niedzielę.
Muszę przyznać, że sama końcówka również mnie nie rozczarowała i do końca naprawdę bardzo przyjemnnie się grało ![]() A zrobionie tego budynku w grze to już dzieło sztuki. Tylko w jednej grze (a właściwie serii gier) do tej pory spotkałem się z takim rozmachem w projektowaniu plansz, a mianowicie w Jedi Knight II i Jedi Academy. Które to gry swoją drogą też bardzo mi się podobały. Tylko zakończenie trochę mnie rozczarowało. Taki już jestem, że lubię happy endy, a tu jak już tami miał być, to nagle się coś skopało (jak to w half lifie ) i przerwano.. Szkoda, ale że jest to wyraźna zapowiedź części trzeciej, to wybaczę.. Byle nie trzeba było na nią czekać kolejnych pięciu lat..No a że grę skończyłem trochę szybciej niż się spodziewałem i miałem jeszcze trochę czasu, to... zacząłem grać od początku Przekonałem się też, że moje początkowe zastrzeżenia odnośnie grafiki spowodowane były tylko niewłaściwymi ustawieniami. Te, które mam obecnie (prawie wszystko na full) to poezja obrazu, a jednak z pierwszych scen, kiedy ucieka się po dachu i widzi cały horyzont jest naprawdę świetna.. Podsumowując - gra to kawał bardzo dobrej i przemyślanej roboty, tylko pogratulować
|
|
|
#675 | |
|
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|