![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I wiesz.. może się zdziwisz, ale ja rzeczywiście kupię oryginał. Nie gram dużo w gry, właściwie w zwykłym czasie prawie wcale i tylko teraz na święta chciałem sobie trochę pograć, więć pożyczyłem od jednego kolegi kilka gier, w tym właśnie HL 2. Chciałem po pierwsze zobaczyć, czy gra jest rzeczywiście taka dobra, a po drugie - i to przede wszystkim - czy będzie u mnie dobrze chodzić. A to niestety do wczoraj wyglądało raczej średnio i chciałem już grę odłożyć na lepsze czasy. Ale że dokupienie dodatkowej pamięci pomogło i gra chodzi teraz całkiem przyzwoicie, to chyba zdecyduję się ją jednak skończyć (klimat rzeczywiście ma świetny) a tym samym kupię oryginał. Chciałbym tylko jeszcze upewnić się, że gra wygląda u mnie mniej więcej tak, jak powinna, bo jeśli różnica byłaby znaczna, to jednak mimo wszystko poczekałbym z graniem, aż będę miał kartę graficzną, która będzie w stanie pokazać grę tak, jak była zamierzona przez twórców.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
...mogę opylić oryginał hl2...za 50 złotych...bo mi wcięło serial number (powaga), okładka, płyta i cała reszta instrukcji jest...tylko brak seriala
![]() ![]() skan nie jest zbyt dokładny bo robiłem go w pudełku i klapa skanera nie była dociśnięta...
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 31.12.2005 o godz. 03:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
![]() [EDIT] PS. doczytalem ze 50pln hmmm ;] jeszcze to przemysle, aktualnie kasy nie mam ale sie zobaczy ![]()
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 31.12.2005 o godz. 10:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the one
CDRinfo VIP
A ten serial to do czego potrzebny, tylko do gry w sieci czy do singla też? (a jeśli tak to znaczy, że i tak na pirackim kodzie musiałbym grać?).
![]() |
#6 |
ClassicGOD
![]() |
Do singla musisz miec konto w steamie na ktorym jest serial... mu chodzi pewnie o to ze konto stracil.
![]() |
#7 |
kewlarowy serwomechanizm
![]() |
niestety nie straciłem konta...problem jest tego typu - gre dostałem od siostry z UK i ona żeby było łatwiej wysłała mi grę w kopercie razem z okładką i instrukcjami ale bez pudełka na którym to pewnie był numer seryjny do gry i taki to klops, a i tak gram z ripa, który nie steamuje i nie sprawia takich kłopotów jak oryginał(łączenie ze steamem), chcę za ten oryginał 50 złotych i ni grosza więcej, no może za przesyłkę ze 10 złotych, chyba że ktoś z was jest ze śląska, a konkretnie z okolic rybnika, jastrzębia lub żor.
![]()
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja juz to kiedys czytalem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
kewlarowy serwomechanizm
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
ClassicGOD
![]() |
Tylko wezcie pod uwage brak updatow i klopoty w stylu Ai_Disable poza tym nie wiem o co chodzi z problemami bo w zyciu problemow ze steamem nie mialem. Jedyny problem to chyba to ze ostatni update namieszal w shaderach.... ale pewnie niedlugo to naprawia.
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
To czekajcie.. Gdybym to kupił, to dalej musiałbym grać na pirackich kodach i tak naprawdę nic by się nie zmieniło, poza tym, że miałbym płytkę z nadrukiem zapakowaną w okładkę? Jeśli tak to raczej nie widzę sensu, żeby coś takiego kupować. Albo oryginał od początku do końca, albo nie.
![]() |
#12 |
ClassicGOD
![]() |
No wlasnie. Ja myslalem nad kupnem tego bo oryginal mam ale nie mam plytki ^^ tobie ta plytka nic by nie dala
![]() ![]()
![]() |
#13 |
![]() ![]() |
Ja mam oryginał i problemów większych niż brak czasu na grę to jak dotąd nie miałem
![]()
![]() |
#14 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Może by tak wykorzystać ten weekend i ją skończyć? ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() ![]() |
Cytat:
A ten weekend to prędzej chyba mimo wszystko poświęcę na zabawę z NFSMW lub Guild Wars ![]() W sumie to nawet w tym momencie nie mam miejsca na dysku aby instalować HL2 - może zrobię to jak skończę NFS...
![]() |
![]() |
|
|