Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

Pagerus 02.12.2004 16:21

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
Bartek15, wyłącz po prostu start STEAMa razem z Windą, nie tylko z nim są takie jaja
jeśli ktoś ma za dużo nawalone w autostarcie to zdarzyć się może, że proces faktycznie się załaduje ale ikonka do traya już nie, a szczególnie gdy komp za bardzo muli na starcie
a Steam to jednak zalegający w ramie proces

a co do serwa to nie wiem, jeśli będe na chacie to razczej go założe ;)

No to koło 20-21 zajrzę tu i zobaczę czy są szanse na postawienie serwa :)

Y@nkee_PL 02.12.2004 15:59

Bartek15, wyłącz po prostu start STEAMa razem z Windą, nie tylko z nim są takie jaja
jeśli ktoś ma za dużo nawalone w autostarcie to zdarzyć się może, że proces faktycznie się załaduje ale ikonka do traya już nie, a szczególnie gdy komp za bardzo muli na starcie
a Steam to jednak zalegający w ramie proces

a co do serwa to nie wiem, jeśli będe na chacie to razczej go założe ;)

REi 02.12.2004 14:38

Mozesz zrobic update - wyszedl kolejny ktory to naprawia :D

B@rtek 02.12.2004 14:24

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No właśnie - daj znać :) U mnie też jest wszystko OK - jak u Air'a...
Post 888 - oh yeah :spoko:

Już chyba wiem o co chodzi.

Czytałem, że podobno uaktualnie steama to powoduje.

A jak instalowałem to zaraz zrobiłem update i smigało do czasu jak nie uruchomiłem ponownie kompa :taktak:

Teraz jak zainstaluję to nie będe robił update :nie: :D

Pagerus 02.12.2004 14:18

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Instaluje grę od nowa, zobaczymy co pomoże :ysz:

No właśnie - daj znać :) U mnie też jest wszystko OK - jak u Air'a...
Post 888 - oh yeah :spoko:

B@rtek 02.12.2004 14:14

Cytat:

Napisany przez Air
No to chyba jakiś błąd masz bo u mnie normalnie działa. Ja nawet mam wyłączonego jego automatyczne uruchamianie i dopiero wskakuje jak chcę grać.

Instaluje grę od nowa, zobaczymy co pomoże :ysz:

Air 02.12.2004 14:08

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Mam ustawione i steam widnieje tylko w procesach jak włącze menadzer zadań, bo na trayu go nie ma :nie:

No to chyba jakiś błąd masz bo u mnie normalnie działa. Ja nawet mam wyłączonego jego automatyczne uruchamianie i dopiero wskakuje jak chcę grać.

B@rtek 02.12.2004 14:04

Cytat:

Napisany przez Air
W ustawieniach Steama masz ustawienie aby ładował się podczas startu Windows'a. Jak wrócę do domu to wrzucę screena.

Mam ustawione i steam widnieje tylko w procesach jak włącze menadzer zadań, bo na trayu go nie ma :nie:

Air 02.12.2004 14:03

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Pomoże mi ktoś z tym, że Steam nie pokazuje mi się na trayu i nie moge uruchomic gry.

Jak zainstaluję grę to jest OK, mogę grać :D

Ale jak juz uruchomię ponownie kompa to steam nie pokazuje już się na trayu i nie mogę też grać :nie:

:help:

EDIT:
Mam Win XP PRo z SP1 :taktak:

W ustawieniach Steama masz ustawienie aby ładował się podczas startu Windows'a. Jak wrócę do domu to wrzucę screena.

B@rtek 02.12.2004 13:53

Pomoże mi ktoś z tym, że Steam nie pokazuje mi się na trayu i nie moge uruchomic gry.

Jak zainstaluję grę to jest OK, mogę grać :D

Ale jak juz uruchomię ponownie kompa to steam nie pokazuje już się na trayu i nie mogę też grać :nie:

:help:

EDIT:
Mam Win XP PRo z SP1 :taktak:

Pagerus 02.12.2004 10:59

Cytat:

Napisany przez woitas
jestem za a nawet przeciw ^_^
o 21 by pasowało.

Czyli jesteśmy umówieni :D Teraz tylko brakuje serwera :P

woitas 02.12.2004 10:52

jestem za a nawet przeciw ^_^
o 21 by pasowało.

Pagerus 02.12.2004 10:13

Cytat:

Napisany przez Air
To już nie ode mnie zależy. Jak ktoś postawi wieczorem koło 21.30 serwer mogę grać. Wczoraj próbowałem wieczorem grać ale straszne opóźnienia mialem i się grać nie dało. Jak próbowałem z Y@nkee_PL było ok.

21 mogłaby być - może udałoby mi się wówczas pograć z 1-2 h :) Ciekawe czy Y@nkee_PL postawi dzisiaj serwer :) A jak nie - to może w piątek wieczorem się uda? :D

Air 02.12.2004 10:09

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Pytanie tylko kiedy?

To już nie ode mnie zależy. Jak ktoś postawi wieczorem koło 21.30 serwer mogę grać. Wczoraj próbowałem wieczorem grać ale straszne opóźnienia mialem i się grać nie dało. Jak próbowałem z Y@nkee_PL było ok.

Pagerus 02.12.2004 09:53

Cytat:

Napisany przez Air
No zgadza się ^_^

Pytanie tylko kiedy?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41.