![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Grę kupiłem w sklepie wirtus.pl za 109zł :D I podczas instalacji nie prosiło mnie o podanie numeru klucza (cd-key) :nie: :smutny: EDIT: Juz załapałem :zawstydz: |
1) instalujesz STEAMa, na partycji gdzie masz z 5GB bo tam też będzie HL2 instalowany
2) Zakładasz na nim konto, wyłączasz STEAMa 3) instalujesz grę 4a) po zainstalowaniu STEAM powinien się włączyć, logujesz się na swoje konto i automatycznie powinno wyskoczyć okienko gdzie podajesz klucz produktu - jeśli nie 4b 4b) logujesz się na swoje konto, w Play Games klikasz Browese games... a dalej Register a product I already own... 5) podajesz klucz produktu, klucz ten zostanie poddany walidacji, potrwa to z 1 min. 6) teraz najgorsze, automatycznie zainstalowane pliku zostaną poddane rozszyfrowywaniu, bedzie to twać cholernie długo, więc zrób sobie cherbatke czy coś :P 7) później na 100% STEAM będzie ci ściągać poprawki które do tej pory się pojawiły 8) dopiero teraz grasz u mnie tak to wyglądało, ogólnie trwało to niecałą godzinę :| sic! :\ |
Cytat:
|
Mam problem :help:
Zainstalowałem grę, ale się nie uruchamia. Klikam na ikonkę Half-Life 2 i nic. Wkładam CD1 i wybieram Play i nic :nie: Co jest grane??? Napiszcie co trzeba zrobić krok po kroku :taktak: :help: |
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak coś to możesz na mnie liczyć :piwo: |
Cytat:
|
No dostałem wkońcu HL2 :taktak: :D
Właśnie instaluję. @Pagerus możemy grać :D |
Cytat:
|
To kiedy gramy? :D
|
My mamy takie newsy wczesniej - www.Half-Life2.pl i na wp jakos nie wspomnieli ze z tym updatem byly klopoty :P
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Ja niestety cały czas w tym samym miejscu jestem :( Wiecie - jeszcze NFSU2 jest no i od niedawna Sid Meier's Pirates! :D Tylko i tak za bardzo nie mam czasu w to wszystko grać - buuuu :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41. |