Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

woitas 01.12.2004 18:36

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Coś widzę, że ludziom nie chce się pograć w HL2 przez sieć :( TY jesteś pierwszy, który odpowiedział na mój apel :)

też mogę z wami pograć... :D

B@rtek 01.12.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
1) instalujesz STEAMa, na partycji gdzie masz z 5GB bo tam też będzie HL2 instalowany
2) Zakładasz na nim konto, wyłączasz STEAMa
3) instalujesz grę
4a) po zainstalowaniu STEAM powinien się włączyć, logujesz się na swoje konto i automatycznie powinno wyskoczyć okienko gdzie podajesz klucz produktu - jeśli nie 4b
4b) logujesz się na swoje konto, w Play Games klikasz Browese games... a dalej Register a product I already own...
5) podajesz klucz produktu, klucz ten zostanie poddany walidacji, potrwa to z 1 min.
6) teraz najgorsze, automatycznie zainstalowane pliku zostaną poddane rozszyfrowywaniu, bedzie to twać cholernie długo, więc zrób sobie cherbatke czy coś :P
7) później na 100% STEAM będzie ci ściągać poprawki które do tej pory się pojawiły
8) dopiero teraz grasz

u mnie tak to wyglądało, ogólnie trwało to niecałą godzinę :| sic! :\

No dobrze.

Grę kupiłem w sklepie wirtus.pl za 109zł :D

I podczas instalacji nie prosiło mnie o podanie numeru klucza (cd-key) :nie: :smutny:

EDIT:
Juz załapałem :zawstydz:

Y@nkee_PL 01.12.2004 17:29

1) instalujesz STEAMa, na partycji gdzie masz z 5GB bo tam też będzie HL2 instalowany
2) Zakładasz na nim konto, wyłączasz STEAMa
3) instalujesz grę
4a) po zainstalowaniu STEAM powinien się włączyć, logujesz się na swoje konto i automatycznie powinno wyskoczyć okienko gdzie podajesz klucz produktu - jeśli nie 4b
4b) logujesz się na swoje konto, w Play Games klikasz Browese games... a dalej Register a product I already own...
5) podajesz klucz produktu, klucz ten zostanie poddany walidacji, potrwa to z 1 min.
6) teraz najgorsze, automatycznie zainstalowane pliku zostaną poddane rozszyfrowywaniu, bedzie to twać cholernie długo, więc zrób sobie cherbatke czy coś :P
7) później na 100% STEAM będzie ci ściągać poprawki które do tej pory się pojawiły
8) dopiero teraz grasz

u mnie tak to wyglądało, ogólnie trwało to niecałą godzinę :| sic! :\

Pagerus 01.12.2004 16:10

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Mam problem :help:

Zainstalowałem grę, ale się nie uruchamia.

Klikam na ikonkę Half-Life 2 i nic.

Wkładam CD1 i wybieram Play i nic :nie:

Co jest grane???

Napiszcie co trzeba zrobić krok po kroku :taktak:

:help:

Masz konto w Steamie? (podejrzewam, że tak - skoro Ci przysłali grę :D) Odblokowało Ci pliki z grą?

B@rtek 01.12.2004 16:06

Mam problem :help:

Zainstalowałem grę, ale się nie uruchamia.

Klikam na ikonkę Half-Life 2 i nic.

Wkładam CD1 i wybieram Play i nic :nie:

Co jest grane???

Napiszcie co trzeba zrobić krok po kroku :taktak:

:help:

Pagerus 01.12.2004 15:53

Cytat:

Napisany przez Bartek15
Tylko najpierw muszę poćwiczyć :>

Ale jak coś to możesz na mnie liczyć :piwo:

Ja jeszcze nigdy nie próbowałem - więc jestem lama :haha:

B@rtek 01.12.2004 15:49

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Coś widzę, że ludziom nie chce się pograć w HL2 przez sieć :( TY jesteś pierwszy, który odpowiedział na mój apel :)

Tylko najpierw muszę poćwiczyć :>

Ale jak coś to możesz na mnie liczyć :piwo:

Pagerus 01.12.2004 15:47

Cytat:

Napisany przez Bartek15
No dostałem wkońcu HL2 :taktak: :D

Właśnie instaluję.

@Pagerus możemy grać :D

B@rtek 01.12.2004 15:43

No dostałem wkońcu HL2 :taktak: :D

Właśnie instaluję.

@Pagerus możemy grać :D

Air 01.12.2004 14:54

Cytat:

Napisany przez REi
My mamy takie newsy wczesniej - www.Half-Life2.pl i na wp jakos nie wspomnieli ze z tym updatem byly klopoty :P

Podałem za wp.pl bo u Was jeszcze w tym tygodniu nie byłem, sorki za zaległości ^_^

Pagerus 01.12.2004 14:51

To kiedy gramy? :D

REi 01.12.2004 14:25

My mamy takie newsy wczesniej - www.Half-Life2.pl i na wp jakos nie wspomnieli ze z tym updatem byly klopoty :P

Air 01.12.2004 13:38

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez www.wp.pl
Na ten tydzień Valve zapowiadało wydanie narzędzia do edycji i tworzenia modyfikacji gry Half-Life 2. Jest ono już dostępne, także spodziewać należy się ciekawych dodatków pisanych przez fanów. SDK zawiera kod źródłowy pozwalający tworzyć mody, edytować mapy HL 2, przykład postaci i modu z pojazdami. Współpracuje z programem 3d Studio Max, gdzie można tworzyć modele.

Teraz najlepsze ***8211; pamiętacie może, że przy okazji zapowiedzi SDK, obiecano nam niespodziankę. Oto i ona ***8211; deathmatch w Half-Life 2! Jeżeli macie ochotę poszaleć, ścierając się nie z AI komputera, ale z żywymi przeciwnikami w rzezi bez ograniczeń, macie taką możliwość. Poniżej znajdziecie obrazek portretujący ten tryb rozgrywki.

Za dodatkową miłą wiadomość można uznać zaanonsowanie konkursu na stworzenie najlepszej mapy dla trybu DM. Pierwsza nagroda to 5.000 dolarów w gotówce.

Będzie zabawa :spoko:

Pagerus 01.12.2004 10:04

Ja niestety cały czas w tym samym miejscu jestem :( Wiecie - jeszcze NFSU2 jest no i od niedawna Sid Meier's Pirates! :D Tylko i tak za bardzo nie mam czasu w to wszystko grać - buuuu :(

Air 01.12.2004 09:31

Cytat:

Napisany przez Predi
a wiesz... gra w niektorych momentach mnie zdziwila.... moglbym normalnie wtedy przyznac racje Twojemu tacie:

Za***iście się rzuca tymi tarczami z pily :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41.