Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

SLAYER 27.12.2004 17:45

Wie ktos moze jak przejsc moment kiedy zabilem tego duzego piaskowego potwora, wziolem od niego jakąś przynete na te mniejsze, i tera stoje z tym moim "potworkiem przyjacielem" nad tym piaskowym kołem gdzie rzucam ta przynete i cos ciagle gada do mnie. Co wtedy zrobic?

PS. I wogole ile zostalo do konca gry mniej wiecej bo do piatku musze ją przejsc.

Pagerus 24.12.2004 10:40

Cytat:

Napisany przez legion
panowie nasz kraj jest pelen mozliwosci wiec wszystcy bija sie o klienta bezwzglednie :)
2 wydawcow jest ciekawym sposobem :D

Z tego co wyczytałem na stronce CDP w komentarzach to chłopaki jakieś tajemnicze się zrobiły i nie chcą ujawnic szczegółów na temat zdobycia prawa do dystrybucji HL2 :P

legion 24.12.2004 10:32

panowie nasz kraj jest pelen mozliwosci wiec wszystcy bija sie o klienta bezwzglednie :)
2 wydawcow jest ciekawym sposobem :D

Pagerus 23.12.2004 12:20

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No mam nadzieję, że zgodzisz się chociaż z tym, że "Pagera" dawno temu ja wymyśliłem (jeszcze w liceum) :)

A co do HL2 do jeśli znajdę go w na przykład w MM za około 100 - 110 złotych to niewykluczone, że tym razem sam się skuszę. Oczywiście na wydanie DVD :D Szkoda tylko, że dopiero 29 grudnia. To już prawie całe święta, jedyny moment, kiedy miałbym trochę czasu, żeby zagrać, się kończą.... Ale pomyślę :)

No w tym wypadku to się akurat zgodzę :D Ale czy to było aż tak dawno? - liceum oczywiście :P

B@rtek 23.12.2004 11:52

Cytat:

Napisany przez Air
No pięknie. Gra ma dwóch wydawców w kraju. Dodatkowo wydanie DVD w cenie CD.

Można się wkurzyć :wsciekly:

To jest chyba tylko w Polsce mozliwe, że gra ma dwóch wydawców ;)

andrzejj9 23.12.2004 11:37

Cytat:

Napisany przez Pager
Bo Pagerusa już nie ma - teraz jest Pager :D
Cdprojekt??? Czyli chyba się pospieszyłem z zakupem HL2 :P

No mam nadzieję, że zgodzisz się chociaż z tym, że "Pagera" dawno temu ja wymyśliłem (jeszcze w liceum) :)

A co do HL2 do jeśli znajdę go w na przykład w MM za około 100 - 110 złotych to niewykluczone, że tym razem sam się skuszę. Oczywiście na wydanie DVD :D Szkoda tylko, że dopiero 29 grudnia. To już prawie całe święta, jedyny moment, kiedy miałbym trochę czasu, żeby zagrać, się kończą.... Ale pomyślę :)

Pagerus 23.12.2004 10:54

Cytat:

Napisany przez Air
Ha cena to chyba jakaś tajemnica, nigdzie nie mogę znaleźc.

A na PM miałem wysłać nazwę wydawcy.

Ciekawe ile bluzg się teraz posypie :P Bo wydanie CDProjektu będzie na 100% znacznie lepsze :D

Air 23.12.2004 10:42

Cytat:

Napisany przez Pager
A jaka jest jego cena??? I co chciałeś mi wysłać na PM?

Ha cena to chyba jakaś tajemnica, nigdzie nie mogę znaleźc.

A na PM miałem wysłać nazwę wydawcy.

Pagerus 23.12.2004 10:38

Cytat:

Napisany przez Air
Nie tylko Ty.

Super wygląda to wydanie kolekcjonerskie.

A jaka jest jego cena??? I co chciałeś mi wysłać na PM?

Air 23.12.2004 10:36

Cytat:

Napisany przez Pager

Nie tylko Ty.

Super wygląda to wydanie kolekcjonerskie.

Pagerus 23.12.2004 10:35

Cytat:

Napisany przez Air
juz jest - cdprojekt

@Pagerus dlaczego nie kogę do Ciebie wysłać nic na PM.

Nie ma takiego użytkownika ???

Air 23.12.2004 10:19

Cytat:

Napisany przez Pager
"Staliśmy się" - ale kto??? Nigdzie nie widzę informacji o tym kto został tym wydawcą...

juz jest - cdprojekt

@Pagerus dlaczego nie kogę do Ciebie wysłać nic na PM.

Nie ma takiego użytkownika ???

Pagerus 23.12.2004 10:15

"Staliśmy się" - ale kto??? Nigdzie nie widzę informacji o tym kto został tym wydawcą...

Air 23.12.2004 10:03

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez www.cdprojekt.info
Z niekłamaną satysfakcją donosimy, iż staliśmy się polskim wydawcą gry Half-Life 2. Tytuł pojawi się w sklepach 29 grudnia w dwóch wersjach - na CD oraz na DVD! A już teraz przygotowaliśmy prawdziwą gratkę dla fanów gry Half-Life! Od dzisiaj można u nas złożyć zamówienie na edycję kolekcjonerską gry! Uwaga!

Gra pojawi się na półkach sklepowych 29 grudnia w angielskiej wersji językowej. Niezależnie od formatu - CD czy DVD - jej cena wynosić będzie 129,90 PLN. Gracze otrzymają tytuł wydany na wysokim poziomie (pudełko + etui), możliwość rejestracji elektronicznej i uzyskania profesjonalnej pomocy dzięki Obsłudze Technicznej. Zaś w dostępnej tylko na naszej stronie unikalnej edycji kolekcjonerskiej znajdą oni, poza płytami, m.in. koszulkę, książeczkę z materiałami graficznymi z gry oraz pierwszą część Half-Life w wersji Source.

No pięknie. Gra ma dwóch wydawców w kraju. Dodatkowo wydanie DVD w cenie CD.

Pagerus 20.12.2004 15:18

Ciekawe jaki sprzęt to uciągnie? :haha:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56.