![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam wielką prośbę
Może ktoś wytłumaczyć mi co mam zrobić, żeby pograć sobie w CSS? Co dokładnie ściągnąć itp., niektorzy grają więc na pewno wiedzą co i jak:) Chodzi ofkoz o backup... |
Pomysł z tym rzucaniem kulą mi się podoba :D Coś jak nieco zmodyfikowana gra w dwa ognie :P
|
grałem dzisiaj na 2 fajnych mapkach - deathbox i bunkier.
na pierwszej biegamy po placu. do dyspozycji mamy granaty, karabin no i leżące na ziemi piły tarczowe - miodzio. na drugiej używamy tylko gravity i rzucamy w siebie kulą :D ps. sorki, ale obrazki są w odwrotnej kolejności :) http://img86.exs.cx/img86/3853/schowek5mw.jpg |
Cytat:
|
https://secure.cdprojekt.com/hl2/hl2_soldout.asp
szybko sie wyczerpala:D a niby w sprzedazy 29 grudnia:D "CD Projekt pojawi się w sklepach 29 grudnia w dwóch wersja - na CD oraz na DVD!" |
Kurde - ja ten moment tak szybko przeszedłem, że nawet nie pamiętałem co tam się dokładnie robiło - ale fakt - trzeba było rzucić stworki na tego truposza na palu...
|
No i gitara, nie wykonalem tego wczesniej a tera ten moj kumpel sam mi otworzyl przejscie. Dzieki
|
Cytat:
|
Znowu nic. Rzucam gdzie sie tylko da, one tam wlecą i siedzą. A ta dzwignia jest gdzies widoczna ?
aaaa, tam wisi jakiś strój na palu, trzeba cos z nim zrobic? |
Cytat:
|
Jakos nie umiem tego zrobic. Rzucam tą przynete zarówno za tą blokade z tych dwóch poziomych pnii z drzewa co są na jakiejś lince (wtedy potworki tam polecą ale nic nie robią) , jak i na przeciw na górze skąd przyszłem za te druciane drzwi (zreszta ta linka prowadzi własnie za te drzwi, a oni nie chca tam wlecieć). Moze dokladniej ktos by opisal co zrobic?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli dobrze myśle to jesteś w momencie jak uczysz się korzystać z pomocy potworków. Trzeba pójść w stronę drzwi. Rzuciś ten przedmiot za zamknięte drzwi. Wtedy potworki tam przeskoczą i otworzą Ci to przejście. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |