Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half-Life 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-2-a-40458/)

Pagerus 04.06.2006 21:15

Cytat:

Napisany przez REi
nie wiesz co tracisz ^^

Wiem co tracę - ale nie mam czasu teraz grać za bardzo - a po drugie zdałoby się (tu przyjmuję na siebie wszelkie słowa krytyki i zniewagi :P ) skończyć podstawową wersję HL2 :D

REi 04.06.2006 19:48

nie wiesz co tracisz ^^

Pagerus 04.06.2006 10:33

Cytat:

Napisany przez REi
No to rachunek wyglada podobnie a niedlugo napewno cena spadnie.
Episode 2 ma byc przed koncem tego roku... a ja tym czasem zabieram sie za przechodzenie HL1:Source ^^

No to ja raczej poczekam aż ta cena faktycznie spadnie...

Oktawian89 04.06.2006 01:06

Przeszed***322;em :D , nawet daje rade tylko troche denne zakonczenie ;/ , juz myslalem ze sie poziom laduje a tu sie napsiy pokaza***322;y ... ehh czekam na episode two :P

REi 03.06.2006 23:37

No to rachunek wyglada podobnie a niedlugo napewno cena spadnie.
Episode 2 ma byc przed koncem tego roku... a ja tym czasem zabieram sie za przechodzenie HL1:Source ^^

andrzejj9 03.06.2006 23:25

Cytat:

Napisany przez Pagerus
5-6h na hardzie? No i ponad 50zł za grę? :ysz: I tak to pewnie kupię - ale kurde - zaczynają przeginać...
Niedawno nabyłem TR Legenda - którego podobno można skończyć w około 10h - chociaż pewnie znajdą się i tacy co skończą to szybciej - normalna cena gry to 129zł - ja na szczęście kupiłem to nieco taniej...
A potem się ludzie dziwią niektórzy, że się oryginałów nie kupuje... za taką cenę chyba można wymagać nieco więcej rozrywki...

No co, Tomb Raidera można kupić za ok. 89 złotych, 10 godzin zabawy, to ok. 10 złotych za godzinę. Jak w kinie ;)

Pagerus 03.06.2006 20:55

5-6h na hardzie? No i ponad 50zł za grę? :ysz: I tak to pewnie kupię - ale kurde - zaczynają przeginać...
Niedawno nabyłem TR Legenda - którego podobno można skończyć w około 10h - chociaż pewnie znajdą się i tacy co skończą to szybciej - normalna cena gry to 129zł - ja na szczęście kupiłem to nieco taniej...
A potem się ludzie dziwią niektórzy, że się oryginałów nie kupuje... za taką cenę chyba można wymagać nieco więcej rozrywki...

REi 03.06.2006 19:49

Wlasnie ukonczylem drugi raz tym razem z wlaczonym "comentary mode" - z komentarzy tworcow mozna dowiedziec sie masy ciekawych rzeczy - np jaka sztuczka posluzono sie zeby zwrocic na cos uwage gracza, jak uzyto filtru koloru zeby stworzyc odp nastroj - w grze tego nie zauwazamy ale te sztuczki sprawdzaja sie zadziwiajaco dobrze. Grafika powala na kolana pomimo iz na pierwszy rzut oka nie zmieniala sie od HL2 (bardziej szczegolowe tekstury, lepsze modele i modyfikacje w odswietleniu - i nie mowie tu o HDR a o grze swiatel jaka zgotowali autorzy).

Jedna scenka mi szczegolnie utkwila w pamieci - walka z gunshipem (przejdziecie to zobaczycie ;) )

Jedno mnie denerwuje... o ile w HL2 pogralem z detalami na max to juz w Ep1 musze zachowac detale zalecane dla mojego sprzetu (czyli modele i textury na med).

I na koniec screenik ^^:
http://img197.imageshack.us/img197/5...00015on.th.jpg

Oktawian89 03.06.2006 17:01

hmm juz zamoiw***322;em zobaczymy czy bedzie dobra ;] ;p razem ma kolo 1,7gb

andrzejj9 03.06.2006 15:10

Cytat:

Napisany przez REi
Odkopuje temat w zwiazku z pojawieniem sie Half-Life 2: Episode 1 skonczylem go wczoraj i jestem zachwycony ^^ szkoda ze taki krotki (okolo 5-6h gry na hardzie)

Już jest?? Cholera, ja naprawdę jestem nie na bieżąco.. Idę na net sprawdzić cenę :)

---
EDIT

Nie jest źle - ok. 53 złotych w Empiku. Trzeba będzie sobie kupić :)

- Deckard - 03.06.2006 14:48

Cytat:

Napisany przez REi
Odkopuje temat w zwiazku z pojawieniem sie Half-Life 2: Episode 1 skonczylem go wczoraj i jestem zachwycony ^^ szkoda ze taki krotki (okolo 5-6h gry na hardzie)

polecam też Sin Episode I

REi 03.06.2006 14:32

REi 28.03.2006 19:33

lol zeby grac bez neta wystarczy.... grac bez neta :P jezeli wlaczysz steam nie majac neta zapyta sie on czy ponawiac czy uruchomic w offline moge - wybierasz offline mode i gotowe.

pablocoo 28.03.2006 17:46

Panowie
Jest sobie oryginalny HL2 sciagniety ze Steama
Loguje sie i gram
Ale powiedzmy, ze nie mam neta, jak w takiej sytuacji grac? co jest potrzebne?
Probowalem juz offline installer od Vengeance, ale nie bardzo mu pasuje wersja gry

kiewas 02.02.2006 22:16

Jestem z siebie dumny :D
W końcu kupiłem HL2, kit że kosztowała mnie ta impreza 139zł (wersja GOTY) - taki urok legnickiego empiku (gorzej niż w Rosji :P)
Ale ważne że mam ;D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56.